logo vierkant socials

Vacature

Vrachtwagenchauffeur bij Hartog & Bikker

Zoek jij:

Een afwisselende functie met veel vrijheid

Een goed inwerktraject, waarbij je kennis maakt met het bedrijf en je collega's

Een baan waarin je werkt met goed materieel en je eigen vrachtwagen

Een plek binnen een gezond en betrokken familiebedrijf met een fijne werksfeer en een hecht team

Wat wij jou bieden:

Wekelijkse betaling

Uitzicht op een vaste baan!

Reiskostenvergoeding

Overnachtingsvergoeding

Salaris conform TLN CAO

Wat ga je doen bij Hartog & Bikker?

Als chauffeur bij Hartog en Bikker zijn je werkzaamheden afwisselend, fysiek niet zwaar en schoon. De vrachtwagens (voornamelijk volume-combi) worden veelal aan de zijkant gelost met een heftruck; dit maakt het werk licht en makkelijk. Hartog en Bikker is dé specialist op gebied van volumelogistiek en het vervoer bestaat voornamelijk uit bevoorrading van diverse brouwerijen in Nederland, België en Noord-Frankrijk. Je kunt zoveel rijden als je zelf wilt en daarmee ben je verzekerd van een goed inkomen.

Bij een fulltime dienstverband stap je maandagochtend op in je eigen vrachtwagen en over het algemeen ben je op vrijdagavond weer terug op de standplaats. Naast je salaris ontvang je een nachttoeslag en tevens kun je je wagen voorzien van gemak, zoals een magnetron. Hartog en Bikker staat voor kwaliteit. Dit betekent dat je wagen te allen tijde in orde is, zodat je veilig en comfortabel de weg op kunt.

Vanuit de planning ontvang je via de boordcomputer de volgorde van jouw ritten. Als chauffeur sta je in nauw contact met al je collega’s. Jullie ondersteunen elkaar, nemen verantwoordelijkheid voor jullie werk en zorgen samen voor hoge kwaliteit.

 

Werken bij

Werken bij Hartog en Bikker betekent dat je onderdeel bent van een gezond en betrouwbaar bedrijf, dat gespecialiseerd is in volumelogistiek. Samen met je collega’s werk je iedere dag weer aan maximale klanttevredenheid en kwaliteit. We geloven in de kracht van samen werken als voorwaarde voor groei en resultaat. Zo gaan we samen vooruit.

Vrachtwagenchauffeur vacature Hartog-Bikker

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer in 1 minuut!

Welke rijbewijzen heb je?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na je sollicitatie:

 1. Wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie!
  Bedankt voor het achterlaten van je gegevens! Wij gaan aan de slag met je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact op.
 2. Voldoe je aan de eisen? Dan maken we kennis
  Wij zijn nieuwsgierig naar je geworden. We nodigen je uit voor een gesprek en we leren elkaar beter kennen!
 3. Samen kijken we of het de juiste match is
  In dit gesprek kijken we of het de juiste match is. Zoeken wij wat jij hebt, en passen wij bij jouw wensen? Zo komen we er snel achter!
 4. Jij ontvangt een terugkoppeling
  Na het gesprek beslissen we of jij onze team gaat versterken. Mocht jij nou niet de match zijn, kijken we natuurlijk naar een functie die nog beter bij jou past.

Een initiatief van:

IQ Select logo