Logo PreZero

Vacature

Vrachtwagenchauffeur bij PreZero

Zoek jij:

Werk met uitzicht op een vaste baan!

Werk waarbij je een goede werk-privébalans hebt

Afhankelijk van het voertuig werk je alleen of juist met collega’s, wat het beste bij jou past!

Afwisselend werk als chauffeur / belader

Wat wij jou bieden:

Wekelijkse betaling

Uitzicht op een vaste baan!

Chauffeursvergoeding

Salaris conform TLN CAO

Wat ga je doen bij PreZero?

Als chauffeur bij PreZero werk jij als chauffeur / belader, je werkt dus in een combinatie functie. Elke dag start je met een kop koffie, daarna check je de route en de wagen en ga je de weg op. Je werkt in teamverband, 1 collega de hele dag als chauffeur en de ander als belader. Beladen is misschien lichamelijk zwaarder, maar mentaal in het rijden veel inspannender: de hele dag op de weg, kleine straatjes, fietsers. Je bent voortdurend bezig met opletten. Daarom wisselen we elke dag, dat spreken we onderling af. Je weet op een gegeven moment allebei precies wat er bij welke klant nodig is, waar de containers staan en welke sleutels je nodig hebt. Op een gegeven moment ken je ook de routes in jouw regio.

Werken bij

Bij PreZero doen ze er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Met als doel: 100% recycling van afval. En om dat te bereiken hebben zij alle hulp nodig. Zij inspireren mensen om afval goed in te zamelen. Zo kunnen ze het steeds weer gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Ook adviseren zij bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken wij samen aan een duurzaam morgen!

Vrachtwagenchauffeur vacature Prezero

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer in 1 minuut!

Welke rijbewijzen heb je?

Na je sollicitatie:

 1. Wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie!
  Bedankt voor het achterlaten van je gegevens! Wij gaan aan de slag met je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact op.
 2. Voldoe je aan de eisen? Dan maken we kennis
  Wij zijn nieuwsgierig naar je geworden. We nodigen je uit voor een gesprek en we leren elkaar beter kennen!
 3. Samen kijken we of het de juiste match is
  In dit gesprek kijken we of het de juiste match is. Zoeken wij wat jij hebt, en passen wij bij jouw wensen? Zo komen we er snel achter!
 4. Jij ontvangt een terugkoppeling
  Na het gesprek beslissen we of jij onze team gaat versterken. Mocht jij nou niet de match zijn, kijken we natuurlijk naar een functie die nog beter bij jou past.

Een initiatief van:

IQ Select logo