Simon Loos logo

Vacature

Vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos

Zoek jij:

Een afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Een goed inwerktraject, waarbij je kennis maakt met het bedrijf en je collega's

Een plek binnen een gezonde en betrokken organisatie waarin je komt te werken met leuke collega’s in een fijne werksfeer

Wat wij jou bieden:

Wekelijkse betaling

Uitzicht op een vaste baan!

Reiskostenvergoeding

Salaris conform TLN CAO

Wat ga je doen bij Simon Loos?

Als chauffeur bij Simon Loos zorg je dat alle supermarkten en distributiecentra in Nederland juist en tijdig bevoorraad zijn. Dit kan zowel parttime of fulltime, samen met Simon Loos kijk je wat het beste aansluit bij jouw leven. Aangezien de winkeldistributie 24/7 door gaat, is het wel van belang dat jij werken in de weekenden en/of op feestdagen geen probleem vindt.

De vrachten die jij levert bestaan veelal uit rolcontainers (gekoeld en ongekoeld) en pallets die je laadt en lost met een EPT. Ook neem jij eventuele retourvrachten mee terug. Je rijdt voornamelijk dagdiensten. Deze starten voornamelijk tussen 04:00 en 06:00 uur. In de loop van de middag zit je dienst erop.

Jouw dienst begint op je standplaats. Simon Loos heeft verschillende standplaatsen verspreid over heel NL, zo zit er altijd een bij jou in de buurt.

In de winkeldistributie ben je veel in contact met verschillende mensen, zoals op het distributiecentrum en bij de filialen. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf!

Jouw behendigheid als chauffeur train je volop. Je maakt kilometers over de snelweg en manoeuvreert vervolgens weer door smalle dorpsstraten. Je blijft fysiek fit, want bij de winkelfilialen ben jij in de lead voor het laden en lossen van de rolcontainers.

Werken bij

Simon Loos is een organisatie van ruim 3.000 medewerkers en 1.400 voertuigen, verdeeld over meer dan 60 standplaatsen door heel Nederland. Zij zijn hartstikke trots op al hun collega’s die dag in dag uit hun mooie naam in de logistiek waar maken. Als familiebedrijf vinden zij, of je nu onderweg bent of op de plaats van bestemming, persoonlijk contact en collegialiteit belangrijk.

Kom jij ook werken bij het leukste familiebedrijf van Nederland?!

Simon Loos

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer in 1 minuut!

Welke rijbewijzen heb je?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na je sollicitatie:

 1. Wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie!
  Bedankt voor het achterlaten van je gegevens! Wij gaan aan de slag met je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact op.
 2. Voldoe je aan de eisen? Dan maken we kennis
  Wij zijn nieuwsgierig naar je geworden. We nodigen je uit voor een gesprek en we leren elkaar beter kennen!
 3. Samen kijken we of het de juiste match is
  In dit gesprek kijken we of het de juiste match is. Zoeken wij wat jij hebt, en passen wij bij jouw wensen? Zo komen we er snel achter!
 4. Jij ontvangt een terugkoppeling
  Na het gesprek beslissen we of jij onze team gaat versterken. Mocht jij nou niet de match zijn, kijken we natuurlijk naar een functie die nog beter bij jou past.

Een initiatief van:

IQ Select logo