De supermarkt voor vaste banen in het transport

Alles over de functie: Transportmanager

INHOUDSOPGAVE

Ben je geïnteresseerd in een dynamische functie in de logistieke sector? Dan is de rol van transportmanager misschien iets voor jou! Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van alle transportactiviteiten binnen een logistiek bedrijf. Dit omvat het aansturen van het transportpersoneel, het verbeteren van werkprocessen en het waarborgen van de kwaliteit van het transport.

Als ervaren transportplanner of logistiek professional kun je doorgroeien naar de functie van transportmanager. Je werkt nauw samen met transportplanners en hebt regelmatig contact met leveranciers en klanten. Met jouw kennis van transport management en supply chain management zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat het transportproces efficiënt en effectief verloopt.

Wil je meer weten over de taken, werkdag en salaris van een transportmanager? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of deze functie iets voor jou is. Lees dus snel verder!

Wat doet een transport manager?

Een transportmanager vervult een cruciale rol binnen een logistiek bedrijf. Deze professional is verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief organiseren van alle transportzaken. Maar wat houdt dit precies in?

Als transportmanager draag je de eindverantwoordelijkheid voor het gehele transportproces binnen het logistieke bedrijf. Je stuurt niet alleen het transportpersoneel aan, zoals chauffeurs en transportplanners, maar hebt ook de taak om de werkprocessen te monitoren en te verbeteren om de kwaliteit van het transport te waarborgen.

Daarnaast is klantcontact een belangrijk aspect van deze functie. Als transportmanager ben je regelmatig in gesprek met leveranciers en klanten. Het is jouw verantwoordelijkheid om hun vragen en klachten professioneel af te handelen en te zorgen voor een optimale klanttevredenheid.

Met jouw expertise als transportmanager draag je bij aan een soepele logistieke operatie en een efficiënt transportproces. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen en buiten het bedrijf om de logistieke doelstellingen te behalen.

Om een beter beeld te krijgen van de taken en verantwoordelijkheden van een transportmanager, bekijken we dit in de onderstaande tabel:

Taken Verantwoordelijkheden
Aansturen van transportpersoneel Zorgen voor een optimaal functionerend team van chauffeurs en transportplanners
Monitoren en verbeteren van werkprocessen Identificeren van inefficiënties en implementeren van verbeteringen om de kwaliteit van het transport te verhogen
Klantcontact Beheren van klantrelaties, afhandelen van vragen en klachten

Als transportmanager is het van essentieel belang om een goede balans te vinden tussen de verschillende taken en verantwoordelijkheden. Door jouw expertise in transportmanagement draag je bij aan het succes van het logistieke bedrijf en zorg je voor tevreden klanten en optimale resultaten.

Jouw werkdag als transport manager

Een werkdag als transportmanager kan erg gevarieerd zijn. Je begint de dag vaak met het checken van je e-mail en het maken van planningen. Vervolgens heb je mogelijk een vergadering met het managementteam waarin je je plannen en ideeën presenteert. Daarnaast heb je regelmatig klantcontact en bespreek je de voortgang met de transportplanners. Het monitoren van werkprocessen en controleren van planningen behoren ook tot de taken van een transportmanager.

Vergadering met het managementteam

Een belangrijk onderdeel van je werkdag als transportmanager is het hebben van vergaderingen met het managementteam. Tijdens deze vergaderingen kun je jouw plannen en ideeën presenteren en bespreken met andere stakeholders binnen het bedrijf. Dit geeft je de mogelijkheid om je visie op transport management te delen en samen te werken aan het verbeteren van werkprocessen en het optimaliseren van de transportplanning.

Klantcontact en overleg met transportplanners

Als transportmanager heb je regelmatig klantcontact. Klanten kunnen vragen hebben over leveringen, klachten indienen of wijzigingen doorgeven. Het is belangrijk om goed te communiceren met klanten en ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden vervuld. Daarnaast heb je ook overleggen met transportplanners om de voortgang van de planning te bespreken en eventuele knelpunten op te lossen. Samenwerking en open communicatie zijn essentieel in deze functie.

Monitoren van werkprocessen en controleren van planningen

Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor het monitoren van werkprocessen en het controleren van planningen. Dit houdt in dat je de kwaliteit en efficiëntie van de transportoperaties bewaakt en waar nodig verbeteringen doorvoert. Door het monitoren van werkprocessen kun je potentiële knelpunten identificeren en proactief oplossingen implementeren om de transportactiviteiten soepel te laten verlopen. Daarnaast is het ook belangrijk om de planningen regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de verwachtingen en eisen van klanten en leveranciers.

Taken van een transportmanager Belang
Het aansturen van transportpersoneel Belangrijk voor een efficiënte uitvoering van transportactiviteiten
Het monitoren van werkprocessen Om knelpunten te identificeren en verbeteringen door te voeren
Het controleren van planningen Om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verwachtingen en eisen
Klantcontact en overleg met transportplanners Om te communiceren met klanten en samen te werken met transportplanners

Waar werkt een transport manager?

Een transportmanager werkt meestal bij een transportbedrijf of logistiek bedrijf. In deze functie speel je een cruciale rol bij het beheren en coördineren van transportactiviteiten binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met transportplanners, transportcoördinatoren en chauffeurs om ervoor te zorgen dat alle leveringen efficiënt en op tijd worden uitgevoerd.

Transportmanagers zijn te vinden op verschillende werkplekken, waaronder:

 1. Distributiecentra: Hier wordt het transport van goederen naar verschillende locaties gecoördineerd. Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen, volgen en beheren van alle inkomende en uitgaande zendingen.
 2. Transportbedrijven: Dit kunnen gespecialiseerde vervoerders zijn die zich richten op specifieke soorten transport, zoals pakketdiensten, koeltransport of bulktransport. Als transportmanager ben je betrokken bij het organiseren van de operationele processen en het beheren van het transportpersoneel.
 3. Logistieke bedrijven: Hier ben je verantwoordelijk voor het transport binnen de logistieke keten. Je werkt samen met andere logistieke professionals om een efficiënt transportnetwerk op te zetten en te onderhouden.

De werktijden van een transportmanager kunnen variëren, afhankelijk van het type transportbedrijf en de specifieke transportbehoeften. Sommige transportmanagers werken tijdens reguliere kantooruren, terwijl anderen flexibele werktijden hebben, inclusief avonden, nachten en weekenden. Dit komt omdat transportactiviteiten vaak 24/7 doorgaan om aan de vraag van klanten te voldoen.

Als transportmanager ben je een belangrijke schakel in de logistieke operatie en speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele en efficiënte transportdienstverlening.

Werkplekken van een transport manager Kenmerken
Distributiecentra – Coördinatie van inkomende en uitgaande zendingen
– Planning en beheer van transportactiviteiten
Transportbedrijven – Specialisatie in specifieke transportdiensten
– Organisatie en beheer van operationele processen
Logistieke bedrijven – Samenwerking met andere logistieke professionals
– Opzetten en onderhouden van een efficiënt transportnetwerk

De taken van een transport manager

Als transportmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende taken binnen het transportmanagement van een logistiek bedrijf. Deze taken omvatten onder andere het aansturen van het transportpersoneel, het monitoren en controleren van de transportplanning, het maken van verbeterplannen op basis van analyses, het afhandelen van klantcontacten en het werven en inwerken van nieuw personeel.

Het aansturen van transportpersoneel

Een van de belangrijkste taken van een transportmanager is het effectief aansturen van het transportpersoneel, waaronder chauffeurs en transportplanners. Dit omvat het plannen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, het bewaken van de prestaties en het zorgen voor een goede samenwerking binnen het team.

Het monitoren en controleren van de transportplanning

Een transportmanager is verantwoordelijk voor het monitoren en controleren van de transportplanning om ervoor te zorgen dat alle zendingen op tijd worden afgeleverd. Dit omvat het bijhouden van de voortgang, het oplossen van eventuele knelpunten en het optimaliseren van de planning om efficiëntie te bevorderen.

Het maken van verbeterplannen op basis van analyses

Om de kwaliteit en efficiëntie van het transport te verbeteren, is het de taak van een transportmanager om analyses uit te voeren en verbeterplannen te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het optimaliseren van routes, het verminderen van transportkosten of het implementeren van nieuwe technologieën.

Het afhandelen van klantcontacten

Als transportmanager heb je regelmatig contact met klanten om hun transportbehoeften en eventuele klachten of vragen af te handelen. Je zorgt ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft en bouwt duurzame relaties op met klanten door een uitstekende service te bieden.

Het werven en inwerken van nieuw personeel

Om een goed functionerend transportteam te behouden, is het belangrijk voor een transportmanager om nieuw personeel aan te trekken en in te werken. Dit omvat het opstellen van vacatures, het voeren van sollicitatiegesprekken en het organiseren van inwerkprogramma’s om nieuwe medewerkers snel inzetbaar te maken.

Taak Omschrijving
Aansturen van transportpersoneel Het plannen, coördineren en monitoren van het transportpersoneel, inclusief chauffeurs en transportplanners.
Monitoren en controleren van de transportplanning Het bewaken van de voortgang en zorgen voor een optimale en efficiënte transportplanning.
Maken van verbeterplannen op basis van analyses Het analyseren van processen en het ontwikkelen van verbeterplannen om de kwaliteit en efficiëntie te verhogen.
Afhandelen van klantcontacten Het onderhouden van contact met klanten om hun behoeften te begrijpen en eventuele klachten of vragen af te handelen.
Werven en inwerken van nieuw personeel Het aantrekken, selecteren en inwerken van nieuw personeel om het transportteam te versterken.

Werken als transport manager: hoe is dat?

Werken als transportmanager biedt zowel talrijke functiemogelijkheden als enkele uitdagingen. Als transportmanager draag je een grote verantwoordelijkheid en krijg je de kans om door te groeien binnen het vakgebied van transport management. Het salaris als transportmanager is over het algemeen goed en vaak zijn er extra’s, zoals bonussen en toeslagen voor onregelmatige werktijden. Er zijn echter ook enkele nadelen verbonden aan het werken als transportmanager. Zo ben je niet meer direct betrokken bij het uitvoerende transportwerk en kun je te maken krijgen met klantenconflicten en andere uitdagingen. Het is dus belangrijk om de voor- en nadelen goed af te wegen voordat je besluit om als transportmanager aan de slag te gaan.

Een van de voordelen van werken als transportmanager is de grote verantwoordelijkheid die je draagt. Als transportmanager heb je de leiding over het gehele transportproces binnen een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en monitoren van transportactiviteiten, en het zorgen voor een efficiënte en succesvolle uitvoering ervan. Deze verantwoordelijkheid geeft je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het gehele transportmanagement en verbeteringen aan te brengen waar nodig.

Een ander voordeel van werken als transportmanager is de kans op doorgroeimogelijkheden. Naarmate je meer ervaring en expertise opbouwt binnen het vakgebied van transport management, kun je de mogelijkheid krijgen om door te groeien naar hogere managementfuncties, zoals de positie van supply chain manager. Dit opent de deur naar nog meer verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden binnen je carrière.

Verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden

Voordelen Nadelen
Verantwoordelijkheid over het gehele transportproces Niet meer direct betrokken bij het uitvoerende transportwerk
Doorgroeimogelijkheden naar hogere managementfuncties Te maken krijgen met klantenconflicten en andere uitdagingen
Goed salaris en extra’s zoals bonussen

Het salaris als transportmanager is over het algemeen goed. Het exacte salaris hangt af van verschillende factoren, zoals ervaring, verantwoordelijkheden en het type organisatie waar je voor werkt. Het salaris van een transportmanager kan variëren van €3.500 tot €5.000 per maand.

Naast het basissalaris zijn er vaak extra’s, zoals bonussen en toeslagen voor onregelmatige werktijden. Deze extra’s kunnen het salaris als transportmanager nog aantrekkelijker maken. Het is echter belangrijk om te beseffen dat het werken als transportmanager ook uitdagingen met zich meebrengt.

Een van de mogelijke nadelen van werken als transportmanager is dat je niet meer direct betrokken bent bij het uitvoerende transportwerk. In plaats daarvan ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van het transportpersoneel. Dit kan betekenen dat je minder operationele taken uitvoert en meer bezig bent met het plannen, organiseren en monitoren van de transportactiviteiten.

Een ander mogelijk nadeel van werken als transportmanager is dat je te maken kunt krijgen met klantenconflicten en andere uitdagingen. Als transportmanager ben je het aanspreekpunt voor klanten en moet je soms moeilijke situaties oplossen, zoals vertragingen of klachten. Dit vereist vaardigheden op het gebied van communicatie en conflictbeheersing.

Kortom, werken als transportmanager biedt zowel voordelen als enkele nadelen. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Het salaris als transportmanager is over het algemeen goed en er zijn vaak extra’s, zoals bonussen of toeslagen voor onregelmatige werktijden. Het is echter belangrijk om af te wegen of de voordelen opwegen tegen de nadelen, zoals het niet meer direct betrokken zijn bij het uitvoerende transportwerk en het omgaan met klantenconflicten. Iedere persoon zal dit anders ervaren, dus het is belangrijk om voor jezelf na te gaan wat je belangrijk vindt in je carrière.

Jouw salaris als transport manager

Als transportmanager is het salaris een belangrijk aspect van je functie. Het salaris varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring en opleidingsniveau. Gemiddeld ligt het bruto maandsalaris van een transportmanager tussen de €3.500 en €5.000. Uiteraard kan dit ook hoger of lager zijn, afhankelijk van je specifieke situatie.

Naast het basissalaris kun je ook profiteren van extra’s en bonussen, zoals:

 • Toeslagen voor onregelmatige werktijden
 • Prestatiebonussen op basis van behaalde doelen
 • Extra vakantiedagen als blijk van waardering
 • Vergoedingen voor gemaakte overuren
 • Mogelijkheid tot het verdienen van commissies

Het is wel belangrijk om te benadrukken dat deze extra’s en bonussen kunnen verschillen per werkgever en specifieke arbeidsvoorwaarden. Dit is iets om goed te bespreken en te informeren tijdens het sollicitatieproces. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van welke extra’s en bonussen je kunt verwachten bij de desbetreffende werkgever.

Al met al biedt het beroep van transportmanager vaak een aantrekkelijk salaris met diverse extra’s en bonussen. Het is een beloning voor de verantwoordelijkheid en het harde werk dat je dagelijks verricht binnen deze functie.

De volgende stap als transport manager

Als transportmanager heb je al een solide positie in je carrière bereikt. Maar wat is de volgende stap? Een mogelijke optie is om door te groeien naar de functie van supply chain manager. Als supply chain manager ben je verantwoordelijk voor de gehele logistieke afdeling van een bedrijf, wat betekent dat je een nog grotere eindverantwoordelijkheid krijgt.

In deze rol ben je betrokken bij het plannen en stroomlijnen van de gehele supply chain, van inkoop tot distributie. Je werkt nauw samen met verschillende teams en coördineert de logistieke processen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dit omvat het beheer van voorraadniveaus, het optimaliseren van transportroutes en het minimaliseren van kosten.

Een functie als supply chain manager biedt geweldige doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om te werken met een breed scala aan stakeholders, zoals leveranciers, klanten en interne teams. Bovendien kun je met deze rol je expertise en kennis van transportmanagement uitbreiden naar andere aspecten van de supply chain.

De rol van supply chain manager brengt een hogere mate van verantwoordelijkheid met zich mee, maar het opent ook de deur naar nieuwe uitdagingen en beloningen. Het salarisniveau kan hoger zijn dan dat van een transportmanager, en je hebt mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling binnen je carrière.

Overweeg deze volgende stap als transportmanager en onderzoek de vereisten en kansen die het biedt. Ervaar de voldoening van het zijn van een sleutelfiguur in de logistieke afdeling en breid je carrière uit naar nieuwe hoogten.

Verantwoordelijkheden van een supply chain manager:

 • Strategische planning en optimalisatie van de supply chain
 • Coördinatie van inkoop, productie en distributieprocessen
 • Beheer van voorraadniveaus en minimaliseren van verspilling
 • Aansturen en motiveren van het supply chain team
 • Samenwerken met leveranciers en klanten
 • Kostenbeheersing en optimalisatie van transportroutes
 • Implementatie van nieuwe processen en technologieën
 • Continue monitoring en verbetering van de supply chain prestaties

Transport manager worden: wat heb je nodig?

Om transportmanager te worden, zijn er enkele vereisten waar je aan moet voldoen. Hier volgt een overzicht van wat je nodig hebt:

 1. Omscholing: Als je geïnteresseerd bent in een carrière als transportmanager, kan het zijn dat je een omscholingstraject moet volgen. Dit is vaak het geval als je geen specifieke opleiding of werkervaring hebt in de logistieke sector. Er zijn verschillende cursussen en trainingen beschikbaar die je kunnen helpen de nodige kennis en vaardigheden op te doen.
 2. Werkervaring: Werkervaring in de logistiek is meestal een vereiste om in aanmerking te komen voor een functie als transportmanager. Dit kan variëren van een aantal jaar ervaring als transportplanner tot het werken als chauffeur of transportcoördinator.
 3. Hbo-opleiding: Hoewel werkervaring belangrijk is, kan een hbo-opleiding in een logistieke richting zoals Logistics Management je kansen vergroten om transportmanager te worden. Tijdens een hbo-opleiding ontwikkel je specifieke kennis en vaardigheden die relevant zijn voor deze functie.
 4. Logistieke richting: Het volgen van een opleiding of cursus in een logistieke richting kan je helpen om een solide basis te leggen voor een carrière als transportmanager. Denk hierbij aan vakken als transportplanning, supply chain management en logistieke processen.

Door te voldoen aan deze vereisten kun je je kansen vergroten om als transportmanager aan de slag te gaan.

Jouw skills als transportmanager

Als transportmanager zijn verschillende vaardigheden essentieel om succesvol te zijn in je functie. Allereerst zijn IT-vaardigheden van groot belang. Je moet bekend zijn met software en ervaring hebben met planningstools om efficiënt transportmanagement te kunnen uitvoeren.

Daarnaast is leiderschap een belangrijke skill. Als transportmanager stuur je een team aan en is het belangrijk dat je leiderschapsvaardigheden bezit. Initiatief tonen in het verbeteren van processen en het motiveren van je team zijn essentiële aspecten van leiderschap die je moet beheersen.

Goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn ook van cruciaal belang. Als transportmanager heb je regelmatig contact met verschillende partijen, waaronder klanten en vervoerders. Het is belangrijk om helder te kunnen communiceren en afspraken duidelijk te maken.

Tot slot is het hebben van goede Engelse vaardigheden een must. Als transportmanager krijg je vaak te maken met internationale contacten en is het belangrijk om vloeiend Engels te kunnen spreken en schrijven.

FAQ

Wat doet een transport manager?

Een transportmanager is verantwoordelijk voor alle transportzaken in een logistiek bedrijf. Deze leidinggevende functie vereist meestal jarenlange ervaring als chauffeur of transportplanner. In deze rol stuur je het transportpersoneel aan, verbeter je werkprocessen en zorg je ervoor dat de kwaliteit van het transport hoog blijft. Je werkt vaak samen met transportplanners en hebt regelmatig contact met leveranciers en klanten.

Jouw werkdag als transport manager

Een werkdag als transportmanager kan erg gevarieerd zijn. Je begint de dag vaak met het checken van je e-mail en het maken van planningen. Vervolgens heb je mogelijk een vergadering met het managementteam waarin je je plannen en ideeën presenteert. Daarnaast heb je regelmatig klantcontact en bespreek je de voortgang met de transportplanners. Het monitoren van werkprocessen en controleren van planningen behoren ook tot de taken van een transportmanager.

Waar werkt een transport manager?

Een transportmanager werkt meestal bij een transportbedrijf of logistiek bedrijf. De grootte van het team kan variëren, afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Mogelijke werkplekken zijn distributiecentra of transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten transport, zoals pakketdiensten of leveranciers van huishoudelijke apparaten. De werktijden kunnen variëren, soms werk je tijdens kantooruren, maar het kan ook voorkomen dat je ’s nachts of in het weekend beschikbaar moet zijn.

De taken van een transport manager

De taken van een transportmanager omvatten het aansturen van transportpersoneel, het monitoren en controleren van de transportplanning, het maken van verbeterplannen op basis van analyses, het afhandelen van klantcontacten en het werven en inwerken van nieuw personeel. Een transportmanager heeft een breed takenpakket en heeft betrekking op alle aspecten van het transport binnen een logistiek bedrijf.

Werken als transport manager: hoe is dat?

Werken als transportmanager heeft zowel voordelen als nadelen. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Het salaris als transportmanager is over het algemeen goed en er zijn vaak extra’s, zoals bonussen of toeslagen voor onregelmatige werktijden. Een nadeel kan zijn dat je niet meer direct betrokken bent bij het uitvoerende transportwerk en dat je te maken krijgt met klanten en conflicten. Het is belangrijk om af te wegen of de voordelen opwegen tegen de nadelen voor jou persoonlijk.

Jouw salaris als transport manager

Het salaris als transportmanager varieert, maar ligt meestal tussen de €3.500 en €5.000 bruto per maand. Dit kan hoger of lager zijn, afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau. Naast het basissalaris kunnen er ook extra’s zijn, zoals bonussen en toeslagen voor onregelmatige werktijden. De precieze arbeidsvoorwaarden zoals bonussen en toeslagen verschillen per werkgever, het is belangrijk om dit goed te informeren tijdens het sollicitatieproces.

De volgende stap als transport manager

Als transportmanager sta je al op een behoorlijk hoge trede binnen je carrière. De volgende stap zou kunnen zijn om door te groeien naar de functie van supply chain manager, waarbij je de eindverantwoordelijkheid hebt over de hele logistieke afdeling van een bedrijf. Hiermee krijg je nog meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen je carrière.

Transport manager worden: wat heb je nodig?

Om transportmanager te worden, heb je meestal een aantal jaar werkervaring nodig in de logistiek. Een hbo-opleiding in een logistieke richting, zoals Logistics Management, kan je helpen om in aanmerking te komen voor deze functie. Sommige bedrijven accepteren ook een mbo-diploma, maar vragen dan vaak meer werkervaring. Het is belangrijk om te kiezen voor een passende opleiding en ervaring op te doen in de logistieke sector om je kansen te vergroten.

Jouw skills als transport manager

Als transportmanager zijn IT-vaardigheden, zoals kennis van software en ervaring met planningstools, belangrijk. Je moet ook leiderschapsvaardigheden hebben om je team aan te sturen en initiatief te tonen in het verbeteren van processen. Daarnaast is goede communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, van belang, vooral omdat je contact hebt met verschillende partijen, zoals klanten en vervoerders. Tot slot is het hebben van goede Engelse vaardigheden essentieel, omdat je vaak te maken krijgt met internationale contacten.

Bron Links

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Op zoek naar een baan? Zet ons aan het werk

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Schrijf je in. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Laat ons je bellen. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Zoeken