De supermarkt voor vaste banen in het transport

Opleiding Supply Chain Manager: Alles over opleidingen en trainingen

Home » Functies » Opleiding Supply Chain Manager: Alles over opleidingen en trainingen
INHOUDSOPGAVE

Wil je een carrière in de logistiek en ben je geïnteresseerd in het coördineren en optimaliseren van logistieke activiteiten? Dan is een opleiding tot Supply Chain Manager iets voor jou! Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de stromen van materialen, financiën en informatie binnen een organisatie. Je zorgt ervoor dat communicatie en processen tussen verschillende ketens en belanghebbenden soepel verlopen.

Er zijn verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar om een supply chain professional te worden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al werkzaam bent in de logistiek, er is altijd een opleiding die past bij jouw behoeften en carrièredoelen. Met de juiste opleiding en vaardigheden kun je een waardevolle bijdrage leveren aan een efficiënte en effectieve supply chain.

Benieuwd naar meer informatie over opleidingen en trainingen tot Supply Chain Manager? Lees dan verder en ontdek alles wat je moet weten om een succesvolle carrière in de logistiek te starten!

Wat is supply chain management?

Supply chain management is een essentieel onderdeel van moderne bedrijfsvoering. Het omvat het coördineren, integreren en optimaliseren van de stromen van materialen, financiën en informatie binnen een bedrijf. Hierdoor kunnen logistieke activiteiten efficiënt worden uitgevoerd en kan de gehele supply chain effectief worden beheerd.

Een supply chain omvat alle stappen en processen die betrokken zijn bij het leveren van een product of dienst aan de eindklant. Van het inkopen van grondstoffen en het produceren van goederen, tot het distribueren naar de klant en het bieden van after-sales service. Supply chain management zorgt ervoor dat al deze activiteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Logistieke activiteiten zoals het plaatsen van bestellingen, beheren van voorraden en operationeel management zijn essentieel binnen supply chain management. Het doel is om de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen, met zo min mogelijk kosten en tijdverlies. Dit vereist een goed begrip van de verschillende processen en het vermogen om deze te analyseren en te optimaliseren.

Een opleiding tot supply chain manager biedt de benodigde kennis en vaardigheden om supply chain management succesvol toe te passen in de praktijk. Tijdens de opleiding leer je alles over logistieke activiteiten, het coördineren van processen en het optimaliseren van de supply chain. Daarnaast ontwikkel je competenties op het gebied van communicatie, probleemoplossing en analytisch denken.

Voordelen van supply chain management Opleidingen en trainingen
 • Efficiëntere bedrijfsvoering
 • Verhoogde klanttevredenheid
 • Lagere kosten door optimalisatie
 • Verbeterde samenwerking met leveranciers en partners
 • Opleiding Supply Chain Management (HBO)
 • Cursus Logistiek en Supply Chain Management
 • Training Lean Supply Chain
 • Masterclass Supply Chain Strategie

Vormen van supply chain management

Binnen supply chain management zijn er verschillende vormen waarin dit kan worden toegepast. We kunnen onderscheid maken tussen de interne supply chain en de externe supply chain.

Interne supply chain

De interne supply chain richt zich op alle zaken die betrekking hebben op de interne processen van een bedrijf. Dit omvat onder andere de verkoop, inkoop en opslag van goederen en materialen. Het doel van de interne supply chain is om de interne logistiek te optimaliseren, zodat alle benodigde goederen en materialen efficiënt en op tijd kunnen worden geleverd aan de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Externe supply chain

De externe supply chain richt zich op alle zaken die buiten de organisatie plaatsvinden. Dit omvat onder andere de communicatie en samenwerking met leveranciers, distributiepartners en klanten. Het doel van de externe supply chain is om ervoor te zorgen dat alle benodigde goederen en materialen op tijd en in de juiste hoeveelheid beschikbaar zijn, zodat aan de vraag van klanten kan worden voldaan.

Binnen zowel de interne als externe supply chain is goede communicatie essentieel. Een supply chain manager speelt een belangrijke rol in het stroomlijnen van communicatie en processen tussen verschillende ketens en belanghebbenden. Door samenwerking te bevorderen en processen te optimaliseren kan de supply chain efficiënter en effectiever worden, wat leidt tot betere resultaten voor het bedrijf.

Vormen van supply chain management Kenmerken Voorbeelden
Interne supply chain Richt zich op interne processen binnen een bedrijf Orderverwerking, voorraadbeheer, productieplanning
Externe supply chain Richt zich op externe processen buiten een bedrijf Leveranciersbeheer, distributie, klantrelaties

Wat is het verschil tussen supply management en logistiek?

Supply management en logistiek zijn nauw met elkaar verbonden binnen het vakgebied van supply chain management. Hoewel ze vergelijkbare aspecten behandelen, zijn er belangrijke verschillen tussen beide.

Supply management, ook wel bekend als supply chain management, richt zich op het strategisch coördineren van toeleverketens om efficiëntie en waarde te creëren. Het omvat het beheer van de goederen- en dienstenstroom, van leverancier tot eindgebruiker. Supply management houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de toeleveringsketen te optimaliseren, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals kosten, kwaliteit en snelheid.

Aan de andere kant richt logistiek zich specifiek op de goederenstroom binnen een bedrijf. Het omvat activiteiten zoals voorraadbeheer, transportplanning, opslag en distributie. Logistiek zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Supply management is dus breder en omvat logistiek als een van de vele aspecten ervan. Een supply chain manager moet zowel strategisch kunnen coördineren als zich bezighouden met de operationele aspecten van de goederenstroom.

Supply management

In de tabel hieronder worden enkele kernaspecten van supply management weergegeven:

Aspect Beschrijving
Strategisch coördineren Het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de toeleveringsketen te optimaliseren.
Waardecreatie Het creëren van waarde door efficiëntie en effectiviteit binnen de toeleveringsketen.
Samenwerking Het samenwerken met leveranciers en andere belanghebbenden om synergie te bereiken.

Logistiek

In de tabel hieronder worden enkele kernaspecten van logistiek weergegeven:

Aspect Beschrijving
Goederenstroom Het beheren van de stroom van goederen binnen een bedrijf.
Voorraadbeheer Het beheren van de voorraad om ervoor te zorgen dat producten altijd beschikbaar zijn.
Distributie Het plannen en organiseren van het transport en de levering van goederen.

Als een supply chain manager is het belangrijk om zowel kennis van supply management als logistiek te hebben. Het begrijpen van beide aspecten stelt je in staat om de goederenstroom effectief te coördineren en te optimaliseren, met als resultaat een efficiëntere en effectievere toeleveringsketen.

Wat is een supply chain?

Een supply chain, ook wel bekend als een productieketen, verwijst naar het geheel van activiteiten en goederen die worden vervoerd tussen een leverancier en een afnemer. Het omvat het proces van het verkrijgen van grondstoffen en materialen, het produceren van goederen, het distribueren van producten en uiteindelijk het afleveren bij de consument. Een supply chain kan verschillende schakels bevatten, zoals fabrikanten, distributeurs, retailers en transporteurs.

Supply chain management, ook wel ketenmanagement genoemd, speelt een cruciale rol in het beheren van de supply chain. Het gaat niet alleen om het fysiek vervoeren van goederen, maar ook om het in kaart brengen van de herkomst van materialen en de leveranciers van een bedrijf. Door een efficiënt ketenmanagement te implementeren, kan een bedrijf de kosten verlagen, de productiviteit verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.

Een supply chain manager speelt een sleutelfunctie in het beheren van de supply chain. Zij zijn verantwoordelijk voor het coördineren van de activiteiten tussen verschillende schakels en het stroomlijnen van processen. Daarnaast moeten zij de logistieke uitdagingen identificeren, risico’s beheersen en innovatieve oplossingen implementeren om een efficiënte en effectieve supply chain te waarborgen.

Om een beter inzicht te krijgen in hoe een supply chain werkt, kunnen we een tabel gebruiken om de verschillende schakels en processen in kaart te brengen:

Schakel Activiteiten
Grondstoffenleverancier Inkoop en levering van grondstoffen
Producent Productie en kwaliteitscontrole
Distributeur Opslag en distributie naar retailers
Retailer Verkoop en voorraadbeheer
Consument Aankoop en gebruik van het product

Deze tabel illustreert de verschillende schakels in een typische supply chain en de activiteiten die plaatsvinden binnen elke schakel. Het laat ook zien hoe de activiteiten naadloos op elkaar moeten aansluiten om een soepele werking van de supply chain te garanderen.

Wat is een supply chain manager?

Een supply chain manager is de verantwoordelijke persoon binnen een organisatie die zich bezighoudt met het creëren van een effectieve en efficiënte keten van goederen en diensten. Deze keten omvat alle inkomende en uitgaande transportstromen, opslag en voorraadbeheer, inkoop, productie, planning en nog veel meer.

Als supply chain manager is het jouw taak om zowel de interne als externe supply chains te beheren en te optimaliseren. Je werkt samen met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie, zoals leveranciers, logistiek medewerkers en inkopers, om ervoor te zorgen dat de supply chain zo soepel mogelijk functioneert.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van processen en het identificeren van mogelijkheden tot verbetering. Door de keten van goederen en diensten effectief te beheren, draag je bij aan een kostenefficiënte productieplanning en het handhaven van optimale voorraadniveaus.

Als supply chain manager speel je een cruciale rol in het waarborgen van een constante stroom van goederen en diensten om aan de vraag van klanten te voldoen. Je bent in staat om te anticiperen op veranderingen in de markt en proactief actie te ondernemen om eventuele verstoringen in de supply chain te minimaliseren.

Als supply chain manager moet je beschikken over sterke analytische vaardigheden, besluitvaardigheid en goed kunnen communiceren. Je moet in staat zijn om complexe processen te begrijpen en te optimaliseren, terwijl je ook de kosten en kwaliteit in de gaten houdt.

Daarnaast is het essentieel om leiderschap te tonen, te kunnen onderhandelen en probleemoplossend te denken. Je moet in staat zijn om samen te werken met diverse belanghebbenden en een goede balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en die van de klanten.

Belangrijke taken van een supply chain manager zijn onder andere:

 • Analyseren van de supply chain processen en identificeren van verbetermogelijkheden.
 • Samenwerken met leveranciers en logistiek medewerkers om een optimale levering van goederen en diensten te waarborgen.
 • Plannen en organiseren van de inkomende en uitgaande transportstromen en voorraadbeheer.
 • Optimaliseren van de productieprocessen en zorgen voor een efficiënte inzet van middelen.
 • Monitoren van de prestaties van de supply chain en tijdig bijsturen waar nodig.
 • Oplossen van eventuele verstoringen in de supply chain en anticiperen op toekomstige uitdagingen.

In het kort is een supply chain manager verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt beheren van de keten van goederen en diensten binnen een organisatie. Door processen te analyseren en verbeteren, samen te werken met belanghebbenden en te anticiperen op veranderingen, zorgt een supply chain manager voor een soepele en betrouwbare supply chain.

Belangrijke taken van een supply chain manager: Vaardigheden en competenties:
Analyseren van supply chain processen Analytisch denken
Samenwerken met belanghebbenden Goede communicatieve vaardigheden
Plannen en organiseren van transport- en voorraadbeheer Leiderschap
Optimaliseren van productieprocessen Probleemoplossend vermogen
Monitoren en bijsturen van de supply chain Onderhandelingsvaardigheden
Oplossen van verstoringen en anticiperen op uitdagingen Kostenbewustzijn

Wat doet een supply chain manager?

Een supply chain manager speelt een essentiële rol in het plannen, coördineren en monitoren van de stroom van goederen en diensten binnen een bedrijf. Ze zijn verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van de processen die betrokken zijn bij de productieketen. Het doel is om een efficiënte productieplanning te realiseren en de voorraadniveaus laag te houden.

Supply chain managers werken nauw samen met leveranciers, logistiek medewerkers en inkopers om ervoor te zorgen dat aan de vraag van klanten wordt voldaan. Ze zijn verantwoordelijk voor het optimaliseren van de goederenstroom, het verminderen van kosten en het minimaliseren van risico’s. Ze analyseren data, identificeren knelpunten en implementeren verbeteringen om de productieketen te optimaliseren.

Door het analyseren en verbeteren van de processen binnen de productieketen, zorgen supply chain managers ervoor dat bedrijven winstgevend blijven en kunnen voldoen aan de behoeften van klanten. Ze spelen een sleutelrol in het creëren van een efficiënte en effectieve supply chain die de concurrentiepositie van een bedrijf versterkt.

Het werk van een supply chain manager is dynamisch en vereist een combinatie van analytische vaardigheden, strategisch inzicht en leiderschap. Ze moeten in staat zijn om complexe gegevens te analyseren, kritisch denken toe te passen en te anticiperen op veranderingen in de marktvraag. Daarnaast moeten ze uitstekende communicatieve vaardigheden hebben om effectief te kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie.

Al met al zijn supply chain managers de stuwende kracht achter een efficiënte productieketen. Ze zorgen ervoor dat goederen en diensten op tijd en tegen de juiste kosten worden geleverd, waardoor bedrijven succesvol kunnen opereren in een competitieve markt.

Hoe kan je Supply Chain Manager worden?

Als je geïnteresseerd bent om een Supply Chain Manager te worden, zijn er verschillende manieren waarop je de benodigde kennis en vaardigheden kunt verwerven. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen:

Opleidingen en trainingen volgen

Er zijn verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar om je voor te bereiden op een carrière als Supply Chain Manager. Deze programma’s bieden een breed scala aan cursussen en modules die je kennis zullen vergroten en je helpen essentiële vaardigheden op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen op het gebied van logistiek management, supply chain management of operations management. Hierdoor kun je je kennis opbouwen over het beheren van processen binnen de supply chain en leer je effectief communiceren met verschillende belanghebbenden.

Vaardigheden en competenties ontwikkelen

Om een succesvolle Supply Chain Manager te worden, is het belangrijk om bepaalde vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Enkele essentiële vaardigheden zijn analytisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatievaardigheden en het vermogen om onder druk te werken. Daarnaast zijn competenties zoals leiderschap, besluitvaardigheid en projectmanagement ook van groot belang. Door deze vaardigheden en competenties te ontwikkelen, kun je effectief samenwerken en strategische beslissingen nemen binnen een supply chain.

On-the-job ervaring opdoen

Een andere manier om je vaardigheden als Supply Chain Manager te ontwikkelen, is door on-the-job ervaring op te doen. Dit kan betekenen dat je instapt op een entry-level positie binnen een bedrijf en van daaruit doorgroeit naar een managementrol. Door te werken in verschillende functies binnen de supply chain, krijg je waardevolle ervaring en inzichten in de verschillende aspecten van het vak. Dit zal je helpen om een holistisch begrip te ontwikkelen van de supply chain en hoe deze effectief kan worden beheerd.

Zelfstudie en omscholing

Voor degenen die al werkzaam zijn in een andere sector en willen overstappen naar een carrière als Supply Chain Manager, is zelfstudie en omscholing een optie. Er zijn veel online cursussen, boeken en bronnen beschikbaar waarmee je zelfstandig kunt leren over supply chain management. Daarnaast zijn er specifieke omscholingstrajecten beschikbaar die je kunnen helpen de benodigde kennis en vaardigheden op te doen.

Algemene vaardigheden en competenties

Naast de specifieke vaardigheden en competenties die nodig zijn om een Supply Chain Manager te worden, zijn er ook algemene vaardigheden en competenties die van essentieel belang zijn. Denk hierbij aan communicatievaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Deze vaardigheden zijn van toepassing op bijna alle functies binnen het bedrijfsleven en zijn ook zeer waardevol in een rol als Supply Chain Manager.

Door een combinatie van opleidingen, trainingen, ervaring en zelfstudie kun je de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om een succesvolle Supply Chain Manager te worden. Het is belangrijk om je te verdiepen in het beroep en te ontdekken welke opleidingen, omscholingsmogelijkheden en vaardigheden essentieel zijn voor dit vakgebied. Met de juiste voorbereiding en inzet kun je een veelbelovende carrière opbouwen als Supply Chain Manager.

Welke vaardigheden, competenties en eigenschappen heb je nodig om Supply Chain Manager te worden?

Om een succesvolle Supply Chain Manager te worden, zijn verschillende vaardigheden, competenties en eigenschappen essentieel. Deze combineren zakelijk inzicht met effectief leiderschap en analytisch denken. Als Supply Chain Manager dien je niet alleen de logistiek en goederenstromen te beheren, maar ook te zorgen voor een soepele samenwerking binnen en buiten de organisatie.

Vaardigheden

Om als Supply Chain Manager te excelleren, moet je beschikken over verschillende vaardigheden, waaronder:

 • Analytisch denken: Het vermogen om complexe problemen te analyseren en data-gebaseerde beslissingen te nemen.
 • Financieel bewustzijn: Een goed begrip van financiële processen en de impact ervan op de supply chain.
 • Plannen en organiseren: Het vermogen om efficiënte plannen op te stellen en deze effectief uit te voeren.
 • Effectieve communicatie: Goede communicatievaardigheden om te kunnen samenwerken met belanghebbenden op verschillende niveaus.
 • Onderhandeling: Het vermogen om effectief te onderhandelen met leveranciers, klanten en andere stakeholders.

Competenties

Naast vaardigheden zijn er ook specifieke competenties die essentieel zijn voor een Supply Chain Manager:

 • Leiderschap: Het vermogen om een team te leiden en te motiveren om doelen te bereiken.
 • Besluitvaardigheid: Het vermogen om snel en weloverwogen beslissingen te nemen in complexe situaties.
 • Delegeren: Het vermogen om taken en verantwoordelijkheden effectief toe te wijzen aan teamleden.
 • Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om creatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen in de supply chain.
 • Stakeholdermanagement: Het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met belangrijke stakeholders.

Eigenschappen

Naast de juiste vaardigheden en competenties zijn er ook bepaalde eigenschappen die van belang zijn voor een Supply Chain Manager:

 • Gedrevenheid: Een sterke motivatie om hoge kwaliteitsnormen na te streven en optimale resultaten te behalen.
 • Zelfverzekerdheid: Het vermogen om zelfverzekerd te handelen en beslissingen te nemen, zelfs in uitdagende situaties.
 • Leergierigheid: Een open houding ten opzichte van nieuwe ontwikkelingen en het vermogen om continu bij te blijven binnen het vakgebied.
 • Flexibiliteit: Het vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en snel te reageren op nieuwe uitdagingen.

Door het ontwikkelen van deze vaardigheden, competenties en eigenschappen kun je jezelf onderscheiden als een kundige en effectieve Supply Chain Manager.

Opleidingen en omscholing tot Supply Chain Manager

Wil je een Supply Chain Manager worden? Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden om deze carrière te starten of je bestaande vaardigheden aan te vullen. Er zijn opleidingen die je vanaf het begin klaarstomen tot een Supply Chain Manager. Ook zijn er kortere cursussen en trainingen beschikbaar waarmee je je kunt omscholen tot een professional in de Supply Chain.

Als zelfstudie meer jouw stijl is, zijn er ook tal van mogelijkheden om je kennis op te bouwen en jezelf via speciale omscholing om te scholen tot een Supply Chain Manager. Het is belangrijk om een opleiding of omscholing te kiezen die past bij jouw carrièredoelen en behoeften.

Met de juiste opleiding of omscholing breng je jouw Supply Chain Management-carrière naar een hoger niveau. Bereid je voor op een spannende en dynamische carrière in de logistiek. Kies de opleiding of training die het beste bij jou past en zet de stap naar een succesvolle carrière als Supply Chain Manager!

FAQ

Wat zijn de vereisten voor een opleiding tot Supply Chain Manager?

Een opleiding tot Supply Chain Manager vereist kennis en vaardigheden op het gebied van logistieke activiteiten, het coördineren van stromen van materialen, financiën en informatie, en het beheren van communicatie en processen tussen verschillende ketens en belanghebbenden.

Wat houdt supply chain management in?

Supply chain management omvat het coördineren, integreren en optimaliseren van de stromen van materialen, financiën en informatie binnen een bedrijf. Het regelt logistieke activiteiten zoals bestellingen plaatsen, voorraden beheren en operationeel management.

Wat is het verschil tussen interne en externe supply chain?

De interne supply chain richt zich op de interne zaken van een bedrijf, zoals verkoop, inkoop en opslag. De externe supply chain richt zich op alle zaken buiten de organisatie, zoals leveranciers en klanten.

Wat is het verschil tussen supply management en logistiek?

Supply chain management is gericht op het strategisch coördineren van toeleverketens, terwijl logistiek zich bezighoudt met de goederenstroom binnen een bedrijf. Logistiek omvat activiteiten zoals material management en fysieke distributie management.

Wat is een supply chain?

Een supply chain is het geheel van activiteiten en goederen die worden vervoerd tussen een leverancier en een afnemer. Het wordt ook wel gezien als een productieketen waarin de herkomst van materialen en de leveranciers van een bedrijf worden in kaart gebracht.

Wat doet een supply chain manager?

Een supply chain manager is verantwoordelijk voor het creëren van een zo effectief en efficiënt mogelijke keten van goederen en diensten binnen een organisatie. Ze beheren inkomende en uitgaande transportstromen, opslag en voorraadbeheer, inkoop, productie, planning en meer.

Hoe kan ik een Supply Chain Manager worden?

Om een Supply Chain Manager te worden, zijn er verschillende manieren waarop je de benodigde kennis en vaardigheden kunt verwerven, zoals het volgen van een opleiding, gerichte cursussen en trainingen, on-the-job ervaring opdoen of jezelf omscholen.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb ik nodig om Supply Chain Manager te worden?

Om een succesvolle Supply Chain Manager te worden, zijn analytisch denken, besluitvaardigheid, delegeren, financieel bewustzijn, inzicht in bedrijfsprocessen, leiderschap, onderhandelen, plannen en organiseren, gedrevenheid, zelfverzekerdheid en leergierigheid essentieel.

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er voor een carrière als Supply Chain Manager?

Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals het volgen van een opleiding tot Supply Chain Manager, het volgen van kortere cursussen en trainingen, zelfstudie of speciale omscholing. Het is belangrijk om de juiste opleiding of omscholing te kiezen die past bij jouw carrièredoelen en behoeften.

Bron Links

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Op zoek naar een baan? Zet ons aan het werk

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Accepteren Weigeren Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Accepteren Opslaan

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Schrijf je in. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Laat ons je bellen. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Zoeken