De supermarkt voor vaste banen in het transport

Heb jij al gestemd?

IQ Select presenteert: Het Beste Truckerscafé van Nederland 2024

Van Beginner tot Professional: Hoe Start Je Jouw Carrière als CE Chauffeur

Home » Functies » Van Beginner tot Professional: Hoe Start Je Jouw Carrière als CE Chauffeur
INHOUDSOPGAVE

Het starten van je carrière als CE Chauffeur in Nederland omvat het behalen van het vrachtwagenrijbewijs CE, het vinden van de juiste opleiding, en het solliciteren naar relevante chauffeur vacatures. Met een netto salaris tussen de €500 en €700 per week en de mogelijkheid om je professionele ontwikkeling te bevorderen, is CE Chauffeur worden een lonende beroepskeuze.

Bij IQ Select, een bemiddelaar in de transportsector, kun je jaarlijks bijscholing verwachten en word je geholpen bij het vinden van een vaste baan die past bij jouw wensen. Bovendien heb je met een vrachtwagenrijbewijs CE sterke positie op de arbeidsmarkt.

Lees verder voor een uitgebreide uitleg over het traject vrachtwagenchauffeur worden, van het halen van je rijbewijs tot doorgroeimogelijkheden in de transportsector.

Wat is een CE Chauffeur?

Een CE Chauffeur is een vrachtwagenchauffeur die in het bezit is van een vrachtwagenrijbewijs CE, wat inhoudt dat je zware voertuigen met aanhanger mag besturen. Dit vakgebied is afwisselend en biedt mogelijkheden om voor uiteenlopende werkgevers te werken, van familiebedrijven tot grote logistieke spelers.

Definitie van de functie CE Chauffeur

De functieomschrijving van een CE Chauffeur omvat het besturen van een vrachtwagen met een aanhanger, het laden en lossen van goederen, en het plannen van de meest efficiënte route. Daarnaast zijn CE Chauffeurs verantwoordelijk voor de veiligheid en het onderhoud van hun voertuig.

De verschillen tussen rijbewijs C en CE

Hoewel beide rijbewijzen het besturen van een vrachtwagen toestaan, zijn er belangrijke verschillen tussen rijbewijs C en CE. Rijbewijs C staat het besturen van een vrachtwagen zonder aanhanger toe, terwijl het vrachtwagenrijbewijs CE vereist is voor het besturen van een vrachtwagen met een aanhanger. De onderstaande tabel illustreert de belangrijkste verschillen:

Rijbewijs Voertuigen die je mag besturen Vereiste voor beroepschauffeurs
Rijbewijs C Vrachtwagens zonder aanhanger Code 95
Rijbewijs CE Vrachtwagens met aanhanger Code 95

In beide gevallen moeten beroepschauffeurs in het bezit zijn van de verplichte Code 95 om aan te tonen dat zij gekwalificeerd en bekwaam zijn in hun vakgebied.

CE Chauffeur worden: De Basisvereisten

Om CE Chauffeur te worden en een succesvolle carrière in de transportsector op te bouwen, moet je eerst voldoen aan enkele essentiële rijbewijs CE eisen en chauffeur basisvereisten. In dit gedeelte zullen we de belangrijkste stappen en voorwaarden bespreken die je moet overwegen voordat je aan de slag gaat als CE Chauffeur.

Allereerst is het belangrijk om in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs C of CE. Rijbewijs C is vereist voor het besturen van vrachtwagens zonder aanhanger, terwijl een CE rijbewijs je toestaat om zware voertuigen met aanhanger te besturen. Zodra je het juiste rijbewijs hebt, kun je beginnen met het solliciteren naar chauffeursfuncties die aan je vaardigheden en interesses voldoen.

Wat betreft het opleidingsniveau, hangt dit af van de specifieke functie-eisen van werkgevers. Over het algemeen varieert het opleidingsniveau voor CE Chauffeurs van MBO tot HBO. Zorg ervoor dat je, afhankelijk van de functie waar je naar solliciteert, voldoet aan de vereiste opleidingseisen.

Naast het hebben van het juiste rijbewijs en opleidingsniveau, zijn er verschillende arbeidsvoorwaarden waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar vacatures. Contracttypes voor CE Chauffeurs variëren van tijdelijk met uitzicht op vast tot interim of zelfs directe vaste contracten. Sta open voor verschillende soorten contracten, afhankelijk van je persoonlijke situatie en carrièredoelen.

Samengevat omvatten de basisvereisten om een succesvolle CE Chauffeur te worden:

 • Het behalen van rijbewijs C of CE
 • Het voldoen aan de opleidingseisen (meestal variërend tussen MBO en HBO)
 • Een flexibele houding ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en contracttypes

Door aan deze basisvereisten te voldoen, zet je de eerste stap in je carrière als CE Chauffeur en vergroot je jouw kans op succes in deze groeiende sector.

Het Belang van een Rijopleiding CE

Een goede rijopleiding CE is cruciaal voor het veilig en bekwaam besturen van een vrachtwagen. In Nederland zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden om van theorie naar praktijk te gaan, zoals de rijopleidingen aangeboden door IQ Select, die tevens bijscholing verzorgen voor beroepschauffeurs.

Waar vind je de juiste rijopleiding?

Bij het zoeken naar een geschikte rijopleiding CE is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de opleiding, de ervaring van de instructeurs en de slagingspercentages. Beschikbare rijopleidingen kunnen worden gevonden via online platformen, rijschoolvergelijkers en open dagen van rijscholen in jouw regio. Zorg ervoor dat je verschillende rijscholen met elkaar vergelijkt en neem de tijd om erachter te komen welke het beste aan je behoeften voldoet.

Het traject van theorie naar praktijk

Om een vrachtwagenrijbewijs CE te halen, dien je eerst een theorie CE examen af te leggen. Dit examen toetst je kennis van de verkeersregels, voertuigeisen en -techniek en belading/lossen. Zodra je geslaagd bent voor het theorie-examen, kun je beginnen met de praktijk rijopleiding vrachtwagen.

 1. Praktijklessen: Tijdens de praktijklessen leer je het besturen van een vrachtwagen met aanhanger onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hier oefen je verschillende vaardigheden, zoals achteruitrijden, veilig laden en lossen, en het anticiperen op verkeerssituaties.
 2. Toets besloten terrein: Voordat je opgaat voor het praktijkexamen, dien je eerst een toets af te leggen op een besloten terrein. Hier laat je zien dat je in staat bent om veilig en beheerst een aantal bijzondere verrichtingen uit te voeren, zoals het koppelen/ontkoppelen van de aanhanger en het veilig parkeren.
 3. Praktijkexamen: Tijdens het praktijkexamen laat je zien dat je de vaardigheden en kennis die je tijdens de rijopleiding hebt opgedaan, toepast in het verkeer. Dit omvat onder andere het veilig en vlot rijden op verschillende soorten wegen, rekening houdend met medeweggebruikers en de verkeersregels.

Na het succesvol afronden van het praktijkexamen, ontvang je je CE rijbewijs en ben je klaar om als professionele vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan.

CE rijbewijs halen: Stappenplan en Kosten

Het halen van je CE rijbewijs is een belangrijke stap in het worden van een professionele vrachtwagenchauffeur. In dit deel van het artikel bespreken we het stappenplan om je rijbewijs CE te halen en de bijbehorende kosten.

Een goed stappenplan rijbewijs CE zorgt ervoor dat je effectief en succesvol je CE rijbewijs kunt halen. We zetten de belangrijkste stappen voor je op een rij:

 1. Inschrijven voor een theorie-examen CE
 2. Zoeken naar een rijschool en aanmelden voor praktijklessen
 3. Een medische keuring voor het rijbewijs CE (als dit vereist is)
 4. Het volgen van de benodigde praktijklessen
 5. Afleggen van het praktijkexamen CE

De kosten vrachtwagenrijbewijs variëren, afhankelijk van het aantal benodigde lessen en de keuze van rijschool. Hieronder geven we een indicatie van mogelijke kosten:

 • Theorie-examen CE: €80 – €100
 • Praktijklessen: €1.000 – €2.000 (afhankelijk van het aantal lessen)
 • Praktijkexamen CE: €250 – €400
 • Medische keuring: €50 – €100 (indien vereist)

Het is belangrijk om te weten dat de bovengenoemde kosten slechts een indicatie zijn. Iedere rijschool hanteert zijn eigen tarieven en het aantal benodigde praktijklessen verschilt per individu. Daarnaast kunnen er bijkomende kosten zijn, zoals inschrijving bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) of oefenmateriaal voor het theorie-examen.

Door een gedegen voorbereiding, het volgen van kwalitatieve praktijklessen en het succesvol afleggen van de benodigde examens, zul je uiteindelijk je CE rijbewijs halen en klaar zijn om als professionele vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan.

Vrachtwagenrijbewijs CE: Wat Je Moet Weten

Wanneer je in het bezit bent van een vrachtwagenrijbewijs CE, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving die geldt voor vrachtwagenchauffeurs. Ook is het essentieel dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om in deze functie effectief te werken. In dit gedeelte bespreken we de relevante wet- en regelgeving, evenals de praktische vaardigheden die je als CE Chauffeur moet beheersen.

Relevante wet- en regelgeving

Als vrachtwagenchauffeur met een rijbewijs CE moet je bekend zijn met en je strikt houden aan de wet- en regelgeving omtrent rij- en rusttijden, verkeersveiligheid en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Enkele voorbeelden van belangrijke regels zijn:

 • Rij- en rusttijden: Chauffeurs moeten binnen 24 uur minimaal 11 uur rusten, en na 4,5 uur rijden een pauze van minstens 45 minuten nemen.
 • Algemene verkeersregels: Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op de weg en dien je je te houden aan alle verkeersregels.
 • ADR-voorschriften: Indien je gevaarlijke stoffen vervoert, moet je voldoen aan specifieke ADR-voorschriften met betrekking tot de lading, etikettering en verpakking.

Praktische vaardigheden voor CE Chauffeurs

Naast het kennen en naleven van de wet- en regelgeving, zijn er een aantal praktische vaardigheden die CE Chauffeurs moeten beheersen om hun werk goed en veilig uit te voeren. Deze vaardigheden omvatten:

 • Manoeuvreren met een trailer: Als CE Chauffeur moet je in staat zijn om soepel en veilig te manoeuvreren, zowel op de weg als bij het in- en uitparkeren op laad- en losplaatsen.
 • Veilig laden en lossen van goederen: Het is belangrijk om te weten hoe je de lading op de juiste manier kunt laden en lossen om schade en ongelukken te voorkomen.
 • Communicatie en klantgerichtheid: Goede communicatievaardigheden zijn essentieel voor het afstemmen met klanten en collega’s, en om een hoge klanttevredenheid te waarborgen.
 • Technisch inzicht: Als vrachtwagenchauffeur moet je in staat zijn om kleine technische problemen onderweg op te lossen en je voertuig goed te onderhouden.

Het beheersen van deze vaardigheden en het naleven van de wet- en regelgeving zorgt ervoor dat je als CE Chauffeur succesvol en veilig kunt werken in deze uitdagende en verantwoordelijke functie.

Arbeidsvoorwaarden en Salarisindicaties voor CE Chauffeurs

Bij het overwegen van een carrière als CE Chauffeur is het belangrijk om inzicht te krijgen in de arbeidsvoorwaarden, salarisindicaties en mogelijke extra’s. Dit artikel geeft je informatie over wat je kunt verwachten als beginnend CE Chauffeur, de salarisontwikkeling en extra’s die relevant zijn voor dit beroep.

Wat verdient een beginnende CE Chauffeur?

Een beginnende CE Chauffeur kan rekenen op een salaris dat in overeenstemming is met de GIL CAO. Dit betekent dat je kunt rekenen op salarissen tussen de €2500 en €3000, of €2000 en €2500 per maand, afhankelijk van de werkgever en locatie. Het is belangrijk om te weten dat deze bedragen indicatief zijn en kunnen variëren afhankelijk van ervaring, werknemer en werkgever.

Salarisontwikkeling en extra’s

Naast het basissalaris zijn er vaak extra’s mogelijk voor CE Chauffeurs, zoals toeslagen voor onregelmatige werktijden of overuren. Bovendien kan het salaris van een CE Chauffeur stijgen naarmate je meer ervaring opdoet in de branche en de ontwikkeling van je vaardigheden.

Ervaring CE Chauffeur salaris Extra’s en toeslagen
Beginnend €2000-€3000 per maand Onregelmatige werktijden, overuren
2-5 jaar ervaring €2200-€3200 per maand Onregelmatige werktijden, overuren, vakantiegeld
5+ jaar ervaring €2600-€3500 per maand Onregelmatige werktijden, overuren, vakantiegeld, bonussen

Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de transportsector en te investeren in je professionele ontwikkeling. Dit kan uiteindelijk leiden tot betere arbeidsvoorwaarden, hogere salarisindicaties en meer interessante carrièremogelijkheden als CE Chauffeur.

Vind Jouw Weg: Chauffeur vacatures CE rijbewijs

Met een CE rijbewijs sta je sterk op de arbeidsmarkt en zijn er diverse chauffeur vacatures CE rijbewijs beschikbaar. Of je nu een baan zoekt in Zierikzee, Breda of elders in Nederland, bedrijven zoals IQ Select kunnen je helpen met het vinden van een uitdagende en passende functie.

Er zijn talloze vrachtwagenchauffeur vacatures te vinden in de transportsector. Deze vacatures variëren van fulltime en parttime functies tot tijdelijke banen en freelance opdrachten. Er zijn mogelijkheden bij lokale transportbedrijven, nationale distributiecentra, en internationale logistieke spelers.

Om je kansen op succes te vergroten bij het solliciteren naar transportsector vacatures, is het belangrijk om:

 • Een up-to-date CV te hebben dat je vaardigheden en werkervaring als CE Chauffeur benadrukt;
 • Te zorgen voor een netwerk binnen de transportsector, bijvoorbeeld via sociale media of vakbeurzen;
 • Mogelijkheden voor bijscholing en specialisatie te overwegen om jezelf te onderscheiden van andere kandidaten.

In de zoektocht naar de perfecte baan als CE Chauffeur, moet je niet alleen focussen op online vacaturesites, maar ook gebruik maken van de diensten van gespecialiseerde bemiddelingsbureaus. Bedrijven zoals IQ Select, met een uitgebreid netwerk binnen de transportsector, kunnen je kansen op het vinden van een uitdagende en passende functie aanzienlijk vergroten.

Code 95 behalen: Blijf Bekwaam en Up-to-Date

Binnen de transportsector is het belangrijk om als beroepschauffeur te blijven voldoen aan de laatste eisen en wetgeving. Dit is waar code 95 om de hoek komt kijken. In dit gedeelte zullen we ingaan op het belang van code 95 en de rol van nascholing en bijscholing voor chauffeurs.

Waarom is code 95 belangrijk?

Code 95 is een verplichte aantekening op je rijbewijs die aantoont dat je als beroepschauffeur bekwaam bent en regelmatig nascholing volgt. Deze aantekening is verplicht voor iedereen die beroepsmatig een vrachtwagen of bus wil besturen. Het behalen en behouden van code 95 zorgt ervoor dat je als chauffeur altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en veiligheidsvoorschriften in de transportsector.

Opleiding en bijscholing in de transportsector

Om code 95 te behalen en te onderhouden dien je als chauffeur iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Bedrijven zoals IQ Select bieden opleidingen en bijscholing aan om te zorgen dat chauffeurs voldoen aan de laatste richtlijnen en vaardig blijven in hun vak. Hieronder vind je een overzicht van enkele nascholing- en bijscholingsonderwerpen in de transportsector:

 1. Verkeersveiligheid en rijgedrag
 2. ADR (gevaarlijke stoffen)
 3. Het Nieuwe Rijden (HNR)
 4. Eerste hulp en bedrijfshulpverlening (BHV)
 5. Digitale tachograaf

Door te investeren in opleiding en bijscholing, zorg je ervoor dat je als chauffeur altijd up-to-date bent met de nieuwste technieken en regelgeving, wat resulteert in een hogere verkeersveiligheid en efficiëntie binnen de transportsector.

De Werkdagen van een Vrachtwagenchauffeur

De werkdagen van een vrachtwagenchauffeur met een vrachtwagenrijbewijs CE zijn zeer divers en uitdagend. Dagelijks werk omvat taken zoals het bevoorraden van winkels, het vervoer van producten tussen distributiecentra en het wegbrengen van afval naar afvalverwerkingsstations. In deze functie zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden beschikbaar. Chauffeurs kunnen werkzaam zijn tijdens de dag, avond, nacht of in het weekend, afhankelijk van de behoeften van hun werkgever en hun eigen voorkeuren.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de typische activiteiten en verantwoordelijkheden die een vrachtwagenchauffeur kan verwachten tijdens zijn of haar werkdag:

Activiteit Beschrijving
Bevoorraden van winkels Het leveren van goederen aan winkels en supermarkten in stedelijke of landelijke gebieden.
Vervoer tussen distributiecentra Het vervoeren van goederen van het ene distributiecentrum naar het andere.
Afvalverwerking Het ophalen en vervoeren van afval vanuit huishoudens, bedrijven of industriële locaties naar afvalverwerkingsstations.
Laden en lossen Het laden en lossen van goederen op het vrachtwagenplatform, rekening houdend met veiligheid en efficiëntie.
Onderhoud en inspectie Het uitvoeren van routine-inspecties en basisvoertuigonderhoud zoals het controleren van bandenspanning, oliepeil en verlichting.
Administratie en communicatie Het bijhouden van logboeken, het invullen van vrachtbrieven en het communiceren met de planning en klanten.

Als vrachtwagenchauffeur met een vrachtwagenrijbewijs CE zijn er tal van mogelijkheden om je carrière vorm te geven en je werkdagen af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Door nauw samen te werken met je werkgever en het benutten van kansen op bijscholing en professionele ontwikkeling, kun je je vaardigheden verder uitbreiden en een succesvolle carrière opbouwen in het beroep van vrachtwagenchauffeur.

Doorgroeimogelijkheden en Carrièreontwikkeling

Als CE Chauffeur zijn er tal van doorgroeimogelijkheden en kansen om je carrière te ontwikkelen. Afhankelijk van je interesses en ambities kun je je richten op verschillende aspecten van het vak, variërend van het bekleden van managementfuncties tot het behalen van extra certificaten voor gespecialiseerde transportgebieden.

Van chauffeur tot transportmanager

Binnen de transportsector zijn er diverse kansen om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van transportmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van transportactiviteiten. Het hebben van een achtergrond als CE Chauffeur kan je voorzien van waardevolle praktijkervaring die je kunt vertalen naar effectieve strategieën en besluitvorming op managementniveau.

Extra certificaten en specialisaties binnen de branche

Door het behalen van extra certificaten en het volgen van gespecialiseerde opleidingen kan je je als CE Chauffeur verder onderscheiden en je vaardigheden versterken. Enkele voorbeelden van specialisaties zijn het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), speciaal transport (zoals kranen, hoogwerkers en exceptioneel transport) of het werken als koerier in de luchtvrachtsector. Ondersteuning bij professionele ontwikkeling is vaak een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket dat door werkgevers wordt aangeboden.

FAQ

Wat is het verschil tussen een rijbewijs C en CE?

Een rijbewijs C staat enkel het besturen van een vrachtwagen zonder aanhanger toe, terwijl een rijbewijs CE je toestemming geeft om zware voertuigen met aanhanger te besturen.

Welke basisvereisten zijn er om CE Chauffeur te worden?

Om CE Chauffeur te worden, moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C of CE en voldoen aan eventuele andere functie-eisen die door werkgevers worden gesteld.

Waar kan ik een rijopleiding CE volgen en wat houdt het traject van theorie naar praktijk in?

In Nederland zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals de rijopleidingen aangeboden door IQ Select. Het traject omvat het inschrijven voor een theorie-examen, het volgen van praktijklessen en het afleggen van het praktijkexamen.

Hoeveel kost het om mijn CE rijbewijs te halen?

De kosten voor het halen van je CE rijbewijs variëren, afhankelijk van het aantal benodigde lessen en bijkomende examenkosten.

Wat zijn enkele belangrijke praktische vaardigheden die een CE Chauffeur moet beheersen?

Belangrijke praktische vaardigheden zijn onder andere het manoeuvreren met een trailer, het veilig laden en lossen van goederen, en het naleven van rij- en rusttijden en verkeersveiligheid.

Wat is het gemiddelde salaris voor een beginnende CE Chauffeur?

Het salaris voor beginnende CE Chauffeurs ligt meestal tussen de €2500 en €3000 of €2000 en €2500 per maand, afhankelijk van het bedrijf en de CAO.

Hoe kan ik chauffeur vacatures CE rijbewijs vinden?

Er zijn veel chauffeur vacatures beschikbaar in heel Nederland, bedrijven zoals IQ Select kunnen je helpen met het vinden van een uitdagende en passende functie.

Wat is code 95 en waarom is het belangrijk?

Code 95 is een verplichte aantekening op je rijbewijs die aangeeft dat je als beroepschauffeur bekwaam bent en regelmatig nascholing volgt. Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden worden aangeboden door bedrijven zoals IQ Select.

Wat zijn enkele doorgroeimogelijkheden voor een CE Chauffeur?

Mogelijke doorgroeimogelijkheden zijn het doorgroeien tot transportmanager, het behalen van extra certificaten voor bepaalde specialisaties, of het uitbreiden van je werkzaamheden binnen de branche.

Bron Links

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Op zoek naar een baan? Zet ons aan het werk

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Accepteren Weigeren Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Accepteren Opslaan

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Schrijf je in. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Laat ons je bellen. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Zoeken