De supermarkt voor vaste banen in het transport

Van Beginner tot Professional: Hoe Start Je Jouw Carrière als Tankwagenchauffeur

Home » Functies » Van Beginner tot Professional: Hoe Start Je Jouw Carrière als Tankwagenchauffeur
INHOUDSOPGAVE

Als je overweegt om tankwagenchauffeur te worden, dien je te weten dat dit een dynamisch beroep is met mogelijkheden tot groei. Als tankwagenchauffeur zul je een essentiële schakel zijn binnen de logistieke sector, waarbij je een gevarieerd assortiment aan producten aan diverse klanten zoals hotels en restaurants levert. Beginnend als een BE Chauffeur krijg je te maken met vroeg opstarten en een werkweek die meestal van maandag tot en met vrijdag loopt, met afwisselend werk op zaterdag. Voor diegenen die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen, zijn er mogelijkheden voor opleiding en doorstroming naar een ervaren C Chauffeur, wat een solide basis vormt voor een professionele carrière in de transportbranche.

Een inleiding tot de wereld van tankwagenchauffeurs

Tankwagenchauffeurs zijn onmisbaar in de transportbranche. Ze spelen een cruciale rol bij het bevoorraden van horeca- en andere sectoren en zorgen voor de distributie van producten over lange afstanden. In deze sectie verkennen we het beroep tankwagenchauffeur en de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met deze logistieke rol.

Wat houdt het beroep van tankwagenchauffeur in?

Een tankwagenchauffeur is verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van vloeistoffen en andere producten in tankwagens. Dit kan variëren van brandstof tot voedselingrediënten. Het dagelijkse logistieke werk vereist fysieke fitheid, omdat het laden en lossen van rolcontainers een belangrijk onderdeel van de taken is.

De belangrijke rol van tankwagenchauffeurs in de logistieke sector

De aanwezigheid van tankwagenchauffeurs in de logistieke sector is essentieel voor het tijdig en efficiënt leveren van goederen aan verschillende klanten. Vanuit logistiek oogpunt zijn tankwagenchauffeurs vaak het gezicht van het bedrijf naar de klant toe. Daarom is klantvriendelijkheid van groot belang.

Jouw weg naar Tankwagenchauffeur worden

Het proces om een succesvolle tankwagenchauffeur te worden, begint bij het rijbewijs behalen. Als startpunt is het belangrijk om een BE Rijbewijs te hebben, wat de basis legt voor het besturen van een lichte vrachtwagen of aanhanger. Vanaf hier kun je beginnen met het opbouwen van je vaardigheden en het volgen van trainingen om je carrière in de transportsector te starten.

Onderweg zijn er verschillende opleidingskansen om je verder te ontwikkelen als een professionele tankwagenchauffeur. Hierbij ligt de nadruk op veilig en verantwoord rijden, klantvriendelijkheid en het naleven van regelgeving. Om een overzicht te geven van de stappen in dit proces, zie de onderstaande tabel met de belangrijkste mijlpalen:

Fase Actie Doel
1. Rijbewijs BE behalen Volgen van rijlessen en slagen voor het examen Basis leggen voor het besturen van lichte vrachtwagens en aanhangers
2. Opleidingskansen benutten Vinden en volgen van relevante trainingen en cursussen Verdere ontwikkeling van vaardigheden en kennis als tankwagenchauffeur
3. Ervaring opdoen Aan de slag gaan bij een transportbedrijf en bouwen aan je carrière Groei in de transportsector en professionele ontwikkeling

Door deze mijlpalen te volgen en actief te investeren in je eigen ontwikkeling, kun je een succesvolle carrière in de transportsector opbouwen. Het belangrijkste is om gemotiveerd te blijven, je kansen op opleiding en groei te benutten en altijd veilig te rijden om jezelf en anderen op de weg te beschermen.

De basisvereisten voor een tankwagenchauffeur

Tankwagenchauffeur worden verlangt een aantal belangrijke vaardigheden en kwalificaties, variërend van het hebben van een geldig rijbewijs tot het behouden van een goede lichamelijke fitheid en representatie. Laten we dieper ingaan op enkele belangrijke vereisten voor het aangaan van een carrière als tankwagenchauffeur.

Rijbewijs BE en de stap naar rijbewijs C

Een geldig BE Rijbewijs is de eerste vereiste voor het worden van een tankwagenchauffeur. Dit rijbewijs stelt chauffeurs in staat om lichte vrachtwagens of aanhangers te besturen. Voor degenen die willen doorgroeien en zwaardere vrachtwagens willen besturen, is het essentieel om ook een rijbewijs C te behalen. Het behalen van dit rijbewijs kan door middel van een chauffeursopleiding en stelt chauffeurs in staat om een nieuwe dimensie aan hun carrière toe te voegen.

Fysieke gesteldheid en vertegenwoordigend vermogen

Een goede lichamelijke fitheid is belangrijk voor tankwagenchauffeurs, aangezien ze vaak rolcontainers moeten verplaatsen tijdens het laden en lossen van de vrachtwagen. Deze taak kan fysiek veeleisend zijn en vereist een goede gezondheid en uithoudingsvermogen.

Daarnaast speelt representatie een cruciale rol, aangezien de chauffeur het gezicht van het bedrijf is naar de klant toe. Het hebben van uitstekende communicatievaardigheden en een klantgerichte houding helpt bij het opbouwen van een positieve relatie met klanten en onderstreept het professionele imago van het bedrijf.

Opleidingen en certificeringen voor tankwagenchauffeurs

Als je een carrière als tankwagenchauffeur wilt starten, is het belangrijk om over de juiste opleiding en certificering te beschikken. Er zijn verschillende opleidingsniveaus en certificaten die je kunt behalen om je kennis en vaardigheden in de tanktransportbranche te vergroten. Deze branche-erkende kwalificaties zijn cruciaal voor je professionele ontwikkeling als chauffeur.

Van basisonderwijs naar gespecialiseerde opleidingen

Om te beginnen kun je een basisopleiding volgen om de benodigde kennis en vaardigheden te verwerven. Daarnaast kun je specifieke chauffeursopleidingen en professionele certificeringen nastreven die je klaarstomen voor geavanceerd werk binnen de tanktransportsector. Werkgevers zoals IQ Select bieden opleidingsmogelijkheden en certificeringstrajecten aan die je helpen om deze essentiële kennis en vaardigheden te verwerven.

Belangrijke certificaten voor de tanktransportbranche

Binnen de tanktransportbranche zijn enkele belangrijke certificaten vereist voor het uitvoeren van geavanceerd werk. Enkele voorbeelden, maar niet beperkt tot, zijn:

 • ADR-certificering (gevaarlijke stoffen)
 • Specifieke veiligheidstrainingen

Met deze certificaten kun je aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om verantwoord en veilig te werken. Ze vormen een solide basis voor verdere carrièreontwikkeling.

Groeimogelijkheden in je carrière als tankwagenchauffeur

In de loop van een carrière als tankwagenchauffeur zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien op de carrièreladder. Van het starten als een BE Chauffeur kunnen chauffeurs door middel van aanvullende training en ervaring opklimmen tot een volwaardige C Chauffeur. Werkgevers zullen vaak investeren in de bijscholing en specialisatie van hun personeel, waarbij opleidingskansen je zowel op professioneel als persoonlijk vlak verder kunnen helpen.

Het pad van BE Chauffeur naar ervaren C Chauffeur

Om een ervaren chauffeur te worden, zul je je vaardigheden en specialistische kennis continue moeten uitbreiden. Dit begint met het behalen van relevante certificaten en het volgen van opleidingen die door de werkgever worden aangeboden. Door de nodige ervaring op te doen in diverse logistieke rollen, zul je in staat zijn om je professionele groei te bevorderen en door te groeien naar een C Chauffeur.

Bijscholing en specialisatiecursussen

Om bij te blijven met de constant veranderende transportsector en jezelf te onderscheiden van de concurrentie, is het belangrijk om jezelf voortdurend bij te scholen en up-to-date te blijven met de nieuwste cursussen die relevant zijn voor je vakgebied. Specialisatiecursussen, zoals ADR-opleidingen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, kunnen niet alleen je expertise vergroten, maar ook de kans op een hoger salaris en betere arbeidsvoorwaarden bieden.

Het vinden van de juiste tankwagenchauffeur vacatures

Voor de beginnende of ervaren tankwagenchauffeur is het belangrijk om de juiste vacatures te zoeken die passen bij hun vaardigheden en carrièredoelen. Aangezien transportbedrijven zoals IQ Select toegewijd zijn aan het koppelen van logistiek personeel aan de best passende banen, is het raadzaam om gebruik te maken van hun diensten om de ideale positie binnen de transportsector te vinden. Met het groeiende vacatureaanbod aan transportbanen zijn er volop carrièremogelijkheden beschikbaar voor tankwagenchauffeurs.

Online platforms en gespecialiseerde websites stellen chauffeurs in staat om snel en efficiënt naar tankwagenchauffeur vacatures te zoeken. Het bijhouden van beschikbare vacatures en het opstellen van een overzichtelijke lijst met potentiële werkgevers kunnen hierbij ondersteunend werken.

 • Zorg dat je CV up-to-date is en aansluit bij de functie-eisen
 • Maak gebruik van sociale media en netwerkplatformen om vacatures te vinden en je netwerk uit te breiden
 • Schrijf een beknopte, maar overtuigende sollicitatiebrief die jouw interesse en geschiktheid voor de functie weergeeft

Door gebruik te maken van de bovenstaande tips en het benaderen van organisaties zoals IQ Select, vergroot je de kans op het vinden van de perfecte tankwagenchauffeur vacature om je carrière in de transportbranche een vliegende start te geven.

Arbeidsvoorwaarden: Wat kun je verwachten?

Als tankwagenchauffeur zijn de arbeidsvoorwaarden en salaris belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het overwegen van je carrière in de transportbranche. Salaris, werktijden, en de balans tussen werk en privé spelen een grote rol in je tevredenheid op het werk en kunnen je motivatie voor het nastreven van doorgroeimogelijkheden beïnvloeden.

Salarisindicatie en secundaire arbeidsvoorwaarden

Als tankwagenchauffeur kun je een salaris verwachten dat conform de GIL CAO is, met een netto salaris tussen de €500 en €700 per week. Naast het basisinkomen zijn er vaak secundaire arbeidsvoorwaarden beschikbaar zoals vakantiedagen, pensioenregelingen, ziektekostenverzekeringen en eventuele bonusregelingen. Werkzekerheid en het uitzicht op vast werk zijn ook belangrijke aandachtspunten bij het beoordelen van de arbeidsvoorwaarden van een tankwagenchauffeur.

Werktijden en de balans tussen werk en privé

De werktijden van een tankwagenchauffeur variëren vaak tussen 36-40 uur per week of meer, met mogelijkheden voor overwerk. De balans tussen werk en privéleven moet meegenomen worden in de overweging, aangezien vroege starts of weekendwerk soms nodig kan zijn. Tankwagenchauffeurs moeten bereid zijn om flexibel te zijn in hun werkschema en dienen zich bewust te zijn van de impact die dit kan hebben op hun privéleven. Duidelijke communicatie met je werkgever over je beschikbaarheid en een goede planning van je vrije tijd kunnen helpen om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

De uitdagingen en verantwoordelijkheden van een tankwagenchauffeur

tankwagenchauffeur uitdagingen

Een loopbaan als tankwagenchauffeur brengt diverse uitdagingen in logistiek en veiligheidsverantwoordelijkheden met zich mee. De professionele rol van een tankwagenchauffeur vereist het correct omgaan met veiligheidsprotocollen, het beheren van klantverwachtingen en het punctueel leveren van producten.

Om succesvol te zijn in deze taak, hebben chauffeurs een proactieve houding nodig met constante aandacht voor veiligheid. Ook een goede omgang met potentieel stressvolle situaties is cruciaal. De volgende uitdagingen en verantwoordelijkheden zijn kenmerkend voor de rol van een tankwagenchauffeur:

 1. Het naleven van regelgeving en richtlijnen.
 2. Producten op efficiënte wijze leveren in overeenstemming met tijdschema’s en klantvereisten.
 3. Zorg dragen voor het veilig en correct laden en lossen van de tankwagen.
 4. Effectieve en professionele communicatie met klanten en collega’s.
 5. Snel en adequaat reageren op onverwachte omstandigheden, zoals verkeersproblemen en vertragingen.

Naast deze uitdagingen mag ook het belang van klantenservice niet worden onderschat. Chauffeurs zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en het visitekaartje van het bedrijf, wat betekent dat een positieve houding en goede communicatievaardigheden essentieel zijn.

Uiteindelijk is een succesvolle tankwagenchauffeur iemand die de uitdagingen en verantwoordelijkheden van de rol begrijpt en omarmt. Dit, gecombineerd met een continue focus op veiligheid en klantenservice, zorgt voor een succesvolle en bevredigende carrière in de logistieke sector.

Het belang van klantcontact en servicegerichtheid

In de rol van tankwagenchauffeur zijn klantcontact en servicegerichtheid van groot belang. Tankwagenchauffeurs vormen immers het gezicht van het bedrijf bij de klant. Het opbouwen en onderhouden van sterke klantenrelaties is daarom cruciaal in deze functie.

Een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om effectieve relaties op te bouwen met klanten uit diverse branches. Zonder deze vaardigheden kunnen klanten zich ongemakkelijk voelen of ontevreden zijn met de dienstverlening. Dit kan uiteindelijk leiden tot reputatieschade voor zowel de chauffeur als het transportbedrijf.

Daarnaast is vertegenwoordiging een belangrijk aspect van het werk van een tankwagenchauffeur. Chauffeurs moeten het bedrijfsimago op een positieve manier uitdragen, om de klant van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden diensten te overtuigen. Dit betekent dat chauffeurs er verzorgd uitzien, zich professioneel gedragen en in staat zijn om eventuele problemen of klachten op een effectieve en vriendelijke manier op te lossen.

Kortom, het belang van klantcontact en servicegerichtheid mag zeker niet worden onderschat in de functie van tankwagenchauffeur. Deze vaardigheden dragen immers bij aan het onderhoud en de groei van klantenrelaties, wat essentieel is voor het succes van zowel de chauffeur als het transportbedrijf.

Veiligheid en regelgeving binnen het tanktransport

Veiligheid is van het grootste belang in de tanktransportsector, en het kennen en volgen van de juiste veiligheidsprotocollen en -procedures is cruciaal. Van de bestuurder wordt verwacht dat hij vertrouwd is met de wet- en regelgeving, zoals de ADR-richtlijnen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Opleidingen en certificaten spelen hierin een belangrijke rol, en chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold om aan de nieuwste veiligheidsnormen te voldoen.

Veiligheidsprotocollen en -procedures

Tankwagenchauffeurs dienen op de hoogte te zijn van de nieuwste veiligheidsprotocollen en -procedures en deze nauwgezet op te volgen. Dit omvat niet alleen het veilig laden en lossen van goederen, maar ook het voorzien van onderhoud aan de tankwagen en awareness van potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een belangrijk aspect van veiligheidsprotocollen is de ADR-certificering, die ervoor zorgt dat de chauffeur kennis heeft van alle aspecten met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke goederen.

Wet- en regelgeving binnen de transportsector

De transportsector is onderhevig aan strenge wet- en regelgeving om de veiligheid op de wegen te garanderen. Tankwagenchauffeurs moeten op de hoogte zijn van relevante transportregelgeving en zorgen voor professionele naleving. Dit omvat onder andere rij- en rusttijden, inspectie van de voertuigen, het navolgen van ladingzekeringseisen en het kennen van de vereiste documentatie.

Het blijven voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en transportregelgeving is essentieel voor het succes van een tankwagenchauffeur en draagt bij aan de veiligheid en efficiëntie binnen de branche. Continue opleiding en certificering zijn van cruciaal belang om de kwaliteit van het werk en de veiligheid op de wegen te waarborgen.

Doorgroeien binnen transportbedrijven: Een praktijkvoorbeeld

In de transportsector zijn er volop mogelijkheden voor carrièreontwikkeling en beroepsstabiliteit. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het verhaal van IQ Select, een toonaangevend bedrijf in transportvacatures en doorgroeimogelijkheden.

Het verhaal van IQ Select: Een supermarkt van vaste banen in transport

IQ Select staat bekend als een betrouwbare bemiddelaar in de transportbranche en biedt een “supermarkt” van vaste banen in transport. Het bedrijf helpt chauffeurs om de juiste match te vinden met werkgevers die niet alleen op zoek zijn naar vaardigheden, maar ook naar een match met de bedrijfscultuur en -waarden.

Waarom IQ Select kiezen voor je carrière als tankwagenchauffeur?

Een samenwerking met IQ Select kan chauffeurs ondersteunen bij hun professionele groei, ontwikkelingsmogelijkheden en het bereiken van een stabiele beroepspositie. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor IQ Select:

 • Het uitgebreide aanbod van transportvacatures, met verschillende specialisaties en ervaringsniveaus.
 • Persoonlijke begeleiding en advies bij het vinden van de juiste functie, rekening houdend met jouw competenties en doelen.
 • IQ Select werkt samen met gerenommeerde transportbedrijven, wat carrièremogelijkheden en jobzekerheid verhoogt.
 • Door samen te werken met IQ Select heb je toegang tot scholingsmogelijkheden die je carrière naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door samen te werken met IQ Select vergroot je je kansen op het vinden van een passende en uitdagende functie als tankwagenchauffeur, met kansen voor carrièreontwikkeling en beroepsstabiliteit.

Best practices voor het solliciteren naar tankwagenchauffeur posities

Het sollicitatieproces naar een functie als tankwagenchauffeur kan soms uitdagend zijn. In deze sectie bespreken we enkele best practices om je sollicitatie succesvol te maken, zoals het schrijven van een effectieve sollicitatiebrief en CV, en het benutten van je netwerk en referenties.

Effectieve sollicitatiebrief en CV tips

Bij het schrijven van een sollicitatiebrief is het belangrijk om een sterke openingszin te gebruiken die de aandacht van de lezer trekt. Zorg ervoor dat je sollicitatiebrief en CV aansluiten bij de functie-eisen en persoonlijkheid tonen. Illustreren hoe jouw vaardigheden en ervaringen passen bij de vacature, en toon jouw affiniteit met het bedrijf en de branche om een positieve indruk achter te laten.

De kracht van een netwerk en referenties gebruiken

Benut je netwerk om je carrièrekansen als tankwagenchauffeur te vergroten. Als je wordt doorverwezen door gezamenlijke contacten, kan dit vertrouwen en interesse wekken bij potentiële werkgevers. Informeer bij familie, vrienden en collega’s naar mogelijkheden en vacatures bij transportbedrijven. Het opbouwen en onderhouden van goede relaties binnen de transportsector kan een significante invloed hebben op jouw carrièreontwikkeling en succes.

FAQ

Wat houdt het beroep van tankwagenchauffeur in?

Als tankwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van vloeistoffen en andere producten in tankwagens, vaak over lange afstanden. Je levert een gevarieerd assortiment aan producten aan diverse klanten zoals hotels en restaurants en speelt een cruciale rol in de logistieke sector.

Wat zijn de basisvereisten voor een tankwagenchauffeur?

Je hebt een geldig BE Rijbewijs nodig om te starten als tankwagenchauffeur, en een C Rijbewijs als je wilt doorgroeien voor het besturen van zwaardere vrachtwagens. Daarnaast zijn goede fysieke gesteldheid, representativiteit en klantvriendelijkheid belangrijk bij deze functie.

Welke opleidingen en certificeringen zijn nodig voor tankwagenchauffeurs?

Naast het behalen van een rijbewijs, zijn er specifieke opleidingsprogramma’s en certificeringen nodig voor het werken in de tanktransportbranche. Belangrijke certificaten kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, ADR (gevaarlijke stoffen) en specifieke veiligheidstrainingen.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en verantwoordelijkheden van een tankwagenchauffeur?

Het correct omgaan met veiligheidsprotocollen, klantverwachtingen beheren en punctueel leveren zijn slechts enkele van de taken die komen kijken bij deze rol. Het vereist een proactieve houding, constante aandacht voor veiligheid en een goede omgang met stressvolle situaties.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in een carrière als tankwagenchauffeur?

Er zijn diverse mogelijkheden om door te groeien in de loop van een carrière als tankwagenchauffeur. Van het starten als een BE Chauffeur kunnen chauffeurs door middel van aanvullende training en ervaring opklimmen tot een volwaardige C Chauffeur. Werkgevers zullen vaak investeren in de bijscholing en specialisatie van hun personeel.

Hoe vind ik de juiste tankwagenchauffeur vacatures?

Het is belangrijk om vacatures te vinden die passen bij je vaardigheden en carrièredoelen. Maak gebruik van diensten zoals die van transportbedrijven zoals IQ Select die gespecialiseerd zijn in het koppelen van chauffeurs aan de best passende banen binnen de transportsector.

Wat kan ik verwachten qua salaris en arbeidsvoorwaarden als tankwagenchauffeur?

Je kunt een salaris verwachten dat conform de GIL CAO is, met een netto salaris tussen de €500 en €700 per week. De werktijden variëren vaak tussen 36-40 uur per week of meer, met mogelijkheden voor overwerk. Vroege starttijden of weekendwerk kunnen soms nodig zijn.

Hoe kan ik mijn kansen op succes verbeteren bij het solliciteren naar tankwagenchauffeur posities?

Zorg ervoor dat je sollicitatiebrief en CV aansluiten bij de functie-eisen en toon karakter. Het gebruiken van je netwerk kan ook een enorm voordeel zijn, aangezien verwijzingen door gezamenlijke contacten vertrouwen en interesse kunnen wekken bij potentiële werkgevers.

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Op zoek naar een baan? Zet ons aan het werk

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Accepteren Weigeren Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Accepteren Opslaan

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Schrijf je in. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Laat ons je bellen. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Zoeken