Welkom bij IQ Select
Voor de mooiste vaste banen in de

Transport

Logistiek

AGF


Alle vacatures

Werkgevers

IQ Select heeft de mooiste vaste banen in de Transport, Logistiek, AGF en HBO+

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheid IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select voor werkgevers

IQ Select is altijd op zoek naar het betere werk. Mooie bedrijven en echte vacatures, dat is wat wij zoeken voor onze kandidaten. We promoten uw vacatures via ons innovatieve wervingssysteem en zorgen voor voldoende aanwas van sollicitanten. Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van uw eigen afdeling personeelszaken waardoor wij er voor zorgen dat het aantal sollicitanten op uw vacatures een echte boost krijgt.

Daarbij zijn wij proactief en bieden echt expertise en oplossingen op het gebied van instroom, werving, planning en HR ondersteuning. Bent u opzoek naar een echte partner die voor u knokt en altijd opzoek is naar de juiste medewerkers voor uw vacatures. Wij werken samen met u op basis van ouderwetse waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, transparantie en oprechtheid. Dit alles om een langdurige echte samenwerking op te bouwen die vruchtbaar is voor alle partijen.

Middels de onderstaande button kunt u uw vacatures aanmelden. U wordt dan zo snel mogelijk gebeld voor een nadere vacature-intake.