Welkom bij IQ Select
Voor de mooiste vaste banen in de

Transport

Logistiek

AGF


Alle vacatures

Functies op HBO en universitair niveau

Binnen IQ Select richten we ons ook zeker op functies die zich bevinden in het hogere segment van de arbeidsmarkt. Dan hebben we het over kandidaten met minimaal een afgeronde HBO, of WO-opleiding en tenminste 2 jaar concrete werkervaring. Dit doen wij in de vakgebieden:

  • Techniek
  • HRM
  • Legal
  • Management
  • Finance
  • Sociale Zekerheid
  • Overheid

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor kwaliteit en het is minder van belang welk detacheringsbureau deze kwaliteit weet te leveren. Dat betekent dat de hoger opgeleide kandidaat veel keuze heeft op de arbeidsmarkt. Binnen de overheid zetten vrijwel alle gemeenten en provincies hun tijdelijke vacatures en projecten vaak op digitale ‘marktplaatsen’, waar uitzend- en detacheringsbureaus hun beste kandidaten op kunnen aanbieden. Dat betekent dat veel bureaus beschikken over dezelfde vacatures en dat je dus als kandidaat wel degelijk keus hebt via welk bureau je een uitdagende opdracht zou willen vervullen. IQ Select kiest hierin voor een transparante benadering, waarin we de kandidaat van het begin tot het einde betrekken in het proces van een tijdelijke of vaste vacature.

Vanuit IQ Select willen we dat de kandidaat bepaalt hoe en in welke richting zijn/haar loopbaan zich begeeft. Er moet uitdaging in te vinden zijn, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hoort er een goede beloning bij. Een bureau moet kandidaten goed kunnen faciliteren, zodat men zich kan concentreren op het uitoefenen van de (tijdelijke) functie. Dat betekent dat alle HR gerelateerde zaken keurig op orde moet zijn. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden moeten goed geregeld worden. Daarnaast willen we kandidaten ook bij het aflopen van een opdracht spoedig weer een nieuwe opdracht kunnen aanbieden. Dat lukt alleen wanneer je je kandidaten goed kent en weet welke kant ze op willen. Persoonlijk contact is voor ons dus heel belangrijk.

Stuur je CV naar ons op middels de onderstaande button
Inschrijven

Transport en logistiek

De economie zit in de lift en dat merken we om ons heen. Eén van de belangrijkste pijlers van de economische groei is de transportsector. De bestedingen in Nederland stijgen weer en dat betekent dat er steeds meer goederen richting de plaats van bestemming moeten worden gebracht. Daarom is het werk in de transport zo belangrijk voor Nederland. De mensen van IQ Select hebben jarenlange ervaring in deze branche en weten de mooiste vacatures aan kandidaten te koppelen.

Wij hebben ruime ervaring en kennis van de logistieke sector. Wij hebben bij IQ Select continu aantrekkelijke vacatures bij gerenommeerde opdrachtgevers voor o.a. vrachtwagenchauffeurs, planners en logistiek managers.

Stuur je CV naar ons op middels de onderstaande button
Inschrijven