Welkom bij IQ Select
Voor de mooiste vaste banen in de

Transport

Logistiek

AGF


Sponsoring

IQ Select zoekt niet alleen naar het beste talent voor zijn opdrachtgevers, wij ondersteunen het talent ook om de volgende stap te kunnen maken. Dit doen wij dagelijks in ons werk, maar ook willen wij als organisatie uitzonderlijk (sport)talent helpen om de volgende stap te maken. Als IQ Select leiden wij jaarlijks vele mensen op, zodat men de juiste kwalificaties heeft voor het werk wat men doet. Dat doen wij bij mensen die ook de ambitie tonen om die kwaliteiten om te zetten in prestaties op de werkvloer. Om dit kracht bij te zetten sponsoren wij ook een aantal jonge talenten die aan het begin staan van een hopelijk geweldige topsport carrière.

Nina Kruijer

Nina Kruijer, professioneel tennisster met talent en ambitie. IQ Select is een jong bedrijf en heeft ook oog voor jong talent. Wij ondersteunen tennisster Nina Kruijer uit Schagerbrug in haar ambitie de top 100 van de wereld te bereiken.

 

Lees meer

Jarno Acke

Jarno Acke is 13 jaar en komt uit Middelharnis. Is begonnen met motorcross sinds zijn 4de jaar en vanaf zijn 5de rijdt hij wedstrijden. Jarno begon op een 50cc automaten motor en reed in zijn 1e jaar regelmatig top 10 en het 2de jaar regelmatig op het podium in de NK’s.

 

Lees meer