Routebeschrijving Breda

Voor uw navigatiesysteem ons adres:
IQ Select Breda
Stadionstraat 1b, 4815 NC Breda

IQ Select Breda is gevestigd in het Rat Verlegh Stadion is gevestigd aan de Stadionstraat 1b te Breda. Hieronder volgen routebeschrijvingen naar IQ Select Breda vanaf de snelwegen rondom Breda.

Vanuit Rotterdam (A16)
Als u vanuit Rotterdam rijdt, neemt u de afslag Prinsenbeek / Breda-Noord. Bij de stoplichten aan het einde van deze afslag gaat u links met de bocht mee het viaduct over. U krijgt hierna 3 stoplichten, waar u rechtdoor gaat. Bij het vierde stoplicht gaat u rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion met links van het hoofdgebouw de ingang van IQ Select.

Vanuit Antwerpen (A16)
Als u vanuit Antwerpen rijdt, dan neemt u afslag Breda-Noord op de A16. Aan het einde van de afslag gaat u rechts. U krijgt hierna 2 stoplichten, waar u rechtdoor gaat. Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion met links van het hoofdgebouw de ingang van IQ Select.

Vanuit Utrecht (A27)
Als u vanuit Utrecht rijdt, neemt u afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u rechtsaf. Bij het tweede stoplicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). U gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct krijgt u 7 stoplichten waar u allemaal rechtdoor moet gaan (na het 6e stoplicht krijgt u een viaduct over water). Bij het 8e stoplicht gaat u linksaf (volg bordjes Stadion), waarna u rechtdoor kunt gaan. U rijdt dan als het ware op het NAC Stadion. U gaat bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion met links van het hoofdgebouw de ingang van IQ Select.

Vanuit Tilburg (A58 / A27)
Als u vanuit Tilburg rijdt, houdt u net voor Breda de aanwijzing Breda-Noord aan. U komt nu op de A27 terecht. U neemt na ruim 3 kilometer de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u linksaf het viaduct onderdoor. Bij het derde stoplicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). U gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct krijgt u 7 stoplichten waar u allemaal rechtdoor moet gaan. Na het 6e stoplicht krijgt u een viaduct over water. Bij het 8e stoplicht houdt u richting het stadion aan (linksaf), waarna u rechtdoor kunt gaan. U rijdt dan als het ware op het NAC Stadion. U gaat bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion met links van het hoofdgebouw de ingang van IQ Select.

Parkeren
Bezoekt u IQ Select Breda met de auto, dan zijn er verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren.

P1 (Stadionstraat) – 125 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd op het voorplein links van de hoofdingang van het Rat Verlegh Stadion.
P5 (Rat Verleghstraat) – 1.500 plaatsen
Deze grote parkeerplaats vindt u aan de Oostzijde van het stadion, tussen de eretribune en het SVB-gebouw. De parkeerplaats is iedere dag vrij toegankelijk.

Openbaar Vervoer
IQ Select Breda is te bereiken middels de trein en de bus. Met de trein stapt u uit op stadion Breda. Vervolgens neemt u Bus 2 (Haagse Beemden) en uitstappen bij halte Stadion NAC.