SAMEN MET IQ SELECT AMBITIES WAARMAKEN.
SAMEN MET IQ SELECT AMBITIES WAARMAKEN.

Ambitie om de beste te zijn. Dat steunen wij maar al te graag

Wij steunen talent dat de volgende wilt maken. Dat doen we in ons dagelijkse werk voor kandidaten die een vaste baan zoeken of willen doorgroeien bij een opdrachtgever. Maar dat doen we ook voor uitzonderlijk (sport)talent. We vinden het belangrijk dat iemand met talent en de honger om te groeien, kan doorontwikkelen en zijn of haar ambities werkelijkheid ziet worden. Dat is ook wat we voor onze kandidaten regelen. Om dit kracht bij te zetten, sponsoren wij een aantal jonge talenten die aan het begin staan van een hopelijk geweldige topsportcarrière.

Jeffrey de Zwaan, de snel werpende Nederlander

Jeffrey won zijn PDC Tour Card in januari 2015 en maakte zijn Europese Tourdebuut een maand later bij het Duitse Dartskampioenschap. De snel werpende Nederlander verscheen in maart 2015 op de UK Open. Later dat jaar versloeg De Zwaan Steve Brown, Michael Smith, Ken MacNeil en Jelle Klaasen om zijn eerste PDC kwartfinale te bereiken bij Players Championship Four, voordat hij zijn tv-debuut maakte op het Europees Kampioenschap waar hij met 6-3 verloor van Michael van Gerwen in de openingsronde. In het eerste jaar van de Zwaan op de PDC-tour kwalificeerde hij zich voor het Wereldkampioenschap 2016. Op de 2018 UK Open leverde Jeffrey zijn tot dan toe grootste prestatie op in de PDC Tour toen hij Van Gerwen 10-8 versloeg en de ongeslagen reeks van World Number One beëindigde.

Jeffrey behaalde zijn eerste Senior PDC-titel op Players Championship Ten in april 2018, hij versloeg Jonny Clayton met 6-5 in Wigan en volgde die prestatie op met een ongelooflijke run naar de halve finales van de World Matchplay 2018, waarbij hij weer Van Gerwen en onder andere Adrian Lewis en Dave Chisnal versloeg.

Tony van Diepen de Nederlands kampioen 400m sprint!

Tony traint, woont en studeert op Papendal en zit in de Nederlandse selectie
Hij bezit een echte killersmentaliteit en zijn carrière is nu echt op gang is gekomen na het behalen van de bronzen medaille op het EK Atletiek.
Hoogtepunt in zijn carriere is het behalen van de Bronzen mediale op het EK Indoor Atletiek in Glasgow
Op de 400m in een nieuw Nederlands record 46:13
Zijn doel is het behalen van medialles op internationale toernooien op de 400m en 4 x 400m estafette !
In September is het Wereld Kampioenschap atletiek in Doha en volgend jaar de Olympische spelen in Tokio
Daarnaast zal Tony begin mei deelnemen met de 4 x 400m estafette ploeg nationaal team aan het wereldkampioenschap estafette in Japan! Het doel is daar te kwalificeren voor het wereldkampioenschap atletiek!

Resultaten:
European Indoor Bronze Medallist
400m 46.13 Glasgow(UK) Mar 2 2019 (National Record)
National indoor Champion
400m 46.81 Apeldoorn (NED) Mar 17 2019
400m 46.99 Apeldoorn (NED) Mar 18 2018
National Outdoor Champion
400m 46.91 Utrecht (NED) 24 Mar 2018

Vragen over deze sponsorships?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op