Vacatures vrachtwagen chauffeur

Zoek jij naar vrachtwagenchauffeur vacatures? Dan zit je goed bij IQ Select! Al meer dan 7500 chauffeurs gingen je voor, en met succes. Bij ons sta jij centraal, en niet de vacatures. Wij vinden het belangrijk dat jouw wensen en eisen aansluiten bij één van onze ruim 3000 vacatures voor chauffeurs. Vind jouw ideale baan als vrachtwagenchauffeur bij IQ Select!

 

Voortvarend de weg op via IQ Select!

Als vrachtwagenchauffeur wil je niets liever dan de weg op. Dat snappen wij als geen ander. In ons aanbod zitten vacatures door heel Nederland. Van vrachtwagenchauffeur in Tilburg tot Groningen. Na het vinden van de juiste vacature houdt het niet op. Wij werken samen met twintig opleiders door het hele land; zodat jij als vrachtwagenchauffeur altijd het beste uit jezelf haalt.

De beste vrachtwagenchauffeur vacatures voor jou

Vrachtwagenchauffeur nacht

icoon-plaatsNaaldwijk

Klap de informatie uit

icoon-salaris3000 - 3500 EUR

icoon-vacature> 40 uur

Wij zoeken voor een mooi transportbedrijf vrachtwagenchauffeurs voor het vervoer in de nacht van bloemen en planten in de regio Hoeksche Waard.

Vrachtwagenchauffeur (CE)

icoon-plaatsHaarlem

Klap de informatie uit

icoon-salaris2500 - 3000 EUR,
3000 - 3500 EUR,
2000 - 2500 EUR

icoon-vacature36 - 40 uur,
> 40 uur

Stap aan boord bij een van onze gewaardeerde opdrachtgevers en start een avontuur in het vervoer van bulkgoederen in de betoverende omgeving van Haarlem!

Chauffeur CE

icoon-plaatsHarderwijk

Klap de informatie uit

icoon-salaris2500 - 3000 EUR,
3000 - 3500 EUR

icoon-vacature> 40 uur

Wij zoeken een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse goederen in de omgeving Harderwijk.

Chauffeur CE

icoon-plaatsLimmen

Klap de informatie uit

icoon-vacature36 - 40 uur,
> 40 uur

Stel je eens voor: het zonnetje schijnt, de wegen liggen voor je open, en jij bent de held van de snelweg! Bij een fantastisch transportbedrijf in de betoverende regio Alkmaar zoeken wij op dit exacte moment een chauffeur CE die klaar is om zijn passie voor de weg te leven.

Vrachtwagenchauffeur (nacht)

icoon-plaatsBarneveld

Klap de informatie uit

icoon-salaris1500 - 2000 EUR,
2000 - 2500 EUR,
2500 - 3000 EUR

icoon-vacature32 - 36 uur,
24 - 32 uur,
> 40 uur

Voor een klant in de regio Barneveld zijn we per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor het vervoer van brood naar Noord-Brabant.

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

De verdiensten van vrachtwagenchauffeurs kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, de soorten ritten (nationaal of internationaal), het bedrijf waarvoor ze werken, en de aard van de goederen die ze vervoeren. Volgens de laatste gegevens ligt het gemiddelde startsalaris voor vrachtwagenchauffeurs in Nederland rond de €2.100 bruto per maand. Met enkele jaren ervaring kan dit oplopen tot ongeveer €2.800 per maand. Daarnaast kunnen chauffeurs rekenen op toeslagen voor overwerk, nachtdiensten en lange afstanden, wat het potentiële inkomen verhoogt.

Ook belangrijk is de werk- en rusttijdenwetgeving, die niet alleen de veiligheid van de chauffeur waarborgt maar ook impact heeft op het loon. Chauffeurs die internationale ritten maken, kunnen tevens rekenen op vergoedingen voor de dagen die zij van huis zijn.

Vacature vrachtwagenchauffeur binnenland

De binnenlandse vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk voor het vervoer van goederen binnen de Nederlandse grenzen. Dit kan variëren van dagritten tot aan overnachtingen buiten de deur. Werkgevers zoeken vaak naar kandidaten die bekend zijn met de Nederlandse wegen en regelgeving, en die flexibel zijn in hun werktijden. Een typische vacature kan zaken vereisen zoals een rijbewijs C of CE, een bestuurderskaart, en een geldig Code 95 certificaat.

De functie biedt vaak reguliere werktijden, wat aantrekkelijk kan zijn voor chauffeurs die graag elke avond thuis willen zijn. Daarnaast bieden sommige bedrijven extra voordelen, zoals een bedrijfswagen of de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainingen en cursussen.

Bekijk de actuele vacatures van IQ Select voor binnenlandse vrachtwagenchauffeurs

Vacature vrachtwagenchauffeur internationaal

Wie droomt er niet van de open Europese wegen te verkennen als internationaal vrachtwagenchauffeur? Deze functie brengt je verder dan de Nederlandse grenzen en vereist een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Internationale chauffeurs spenderen vaak meerdere dagen of weken op de weg en moeten dus comfortabel zijn met lange perioden van afwezigheid van thuis.

Naast de basisvereisten zoals een CE-rijbewijs, zijn talenkennis en de vaardigheid om met diverse culturen en regelgeving om te gaan belangrijk. De verdiensten zijn vaak hoger dan die van een binnenlandse chauffeur, mede door de langere reistijden en overnachtingsvergoedingen.

Bekijk de actuele vacatures van IQ Select voor internationale vrachtwagenchauffeurs

Vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed

In sommige gevallen is er een spoedeisende vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Deze situaties kunnen voorkomen bij onvoorziene pieken in de logistieke sector of wanneer een chauffeur plotseling uitvalt. Bedrijven die met spoed op zoek zijn naar vrachtwagenchauffeurs zijn vaak bereid om competitieve salarissen en extra bonussen aan te bieden.

Kandidaten die snel beschikbaar zijn en flexibel kunnen inspringen, hebben in deze situaties een voorsprong. Het is een kans voor chauffeurs die op zoek zijn naar een snelle start en die misschien wel een vast contract willen bemachtigen door hun vaardigheden en betrouwbaarheid te bewijzen.

Bekijk de actuele vacatures van IQ Select voor vrachtwagenchauffeurs gezocht met spoed

 

Kies voor
IQ select

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Zie je de weg niet meer door alle vacatures voor vrachtwagen chauffeurs?

Solliciteren moet makkelijk zijn, vinden wij. Geen lange formulieren of ingewikkelde vragen. Daarom hebben we de Banenscan ontwikkeld. Zo kan jij zo makkelijk mogelijk solliciteren. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, wij vinden de baan die echt bij je past!