HET BESTE TRUCKERSCAFÉ VAN NEDERLAND 2024

Na het daverende succes van vorig jaar met meer dan 19.000 stemmen, organiseert IQ Select ook dit jaar weer de wedstrijd voor het Beste Truckerscafé van Nederland! Wij weten als geen ander hoe essentieel truckerscafés zijn; ze bieden een plek om lekker te eten en tot rust te komen tijdens en na de werkdag. Deze waardevolle plekken verdienen landelijke erkenning. Doe mee en laat zien waarom jouw favoriete café de titel van Beste Truckerscafé 2024 verdient!

Genomineerden

Nederland telt meer dan 60 echte truckerscafés. Stuk voor stuk zijn ze van cruciaal belang voor onze vrachtwagenchauffeurs. De afgelopen weken konden de cafés zich aanmelden via onze website en dit zijn de genomineerden:

De Kar

Wegrestaurant De Elft Grave

Wegrestaurant Malden

The Pittstop - Vlaardingen

Goudreinet Barneveld

Wegrestaurant de Raket

Wegrestaurant Frederikshaven

De Pleisterplaats - Kessel

Restaurant - café AanEen

Frans op den Bult

Het Wagenwiel

Wegrestaurant Huize Bareveld

De Barrière

Goudreinet Vuren

Truckerscafé Treurenburg

It’s Burgers Truckstop

Café/Restaurant Appie Happie

Truckstop 8

De Wijkerhaven

Logo het beste truckerscafe van Nederland_1 (2)

Zo werkt het

Van 3 t/m 14 juni kun je stemmen op jouw favoriete truckerscafé. Het stemproces is makkelijk en duurt maar een paar minuten. Zorg er samen met je maten voor dat jouw favoriete locatie zoveel mogelijk stemmen krijgt, zodat we snel weten welk café het allerbeste is. En als je stemt maak jij ook nog kans op toffe prijzen. Op 17 juni maken we de top 3 via onze socials bekend.

Prijzen

Zonder prijzen geen wedstrijd. Daarom hebben we een mooie prijzenkast gevuld. De winnaar van de verkiezing krijgt niet alleen een mooi geldbedrag, maar ook een dikke bokaal om te showen dat zij het beste truckerscafé van Nederland zijn. En natuurlijk vergeten we nummer 2 en 3 ook niet.

Prijzen trofee

En jij als stemmer kunt ook in de prijzen vallen! Onder alle stemmers verloten we namelijk:

Airpods pro giveaway truckerscafe
1x

AIRPODS PRO T.W.V 295 EURO

Dus, wat houd je tegen?

Stem op jouw favoriete truckerscafé en help ons om
het beste truckerscafé van Nederland te vinden!