Wat voor chauffeur ben jij?

Heb je al een vermoeden, of nog geen idee? Ontdek het nu!

Heb je al een vermoeden, of nog geen idee? Ontdek het nu!

Je bent chauffeur in hart en nieren, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar welk type chauffeur past nou écht het beste bij jou? Om daarachter te komen, heeft IQ Select een handige test ontwikkeld. In een paar vragen weet jij welk type chauffeur jij bent en weten wij waar jij naar op zoek bent.

ontdek welke chauffeur jij bent bij IQ Select

Ben jij…

… een internationaal chauffeur, ADR chauffeur, distributiechauffeur, kraakpers chauffeur, zeecontainer chauffeur, of juist een chauffeur voor de horeca? Werk je liever doordeweeks dan in het weekend, liever ‘s nachts dan overdag? De keuze in de transport is reuze. Maar weet jij wat voor chauffeur jij bent? Je komt erachter met de test van IQ Select.

Bonus: we verzamelen meteen de vacatures die het best bij jou passen!

Voor elk type chauffeur een ideale baan

Wat jouw wensen ook zijn: IQ Select heeft de baan voor jou. Aan de hand van onze vragen ontdek jij welk type chauffeur jij bent en welk werk het beste bij jou past. Dus waar wacht je op? Doe de test, dan gaan wij voor jou aan de slag om die ene droombaan te vinden!

een baan voor elk type chauffeur

Wat betekent een baan vinden via IQ Select?

Wij kijken naar wat het beste bij jou en jouw wensen past. Op basis daarvan, gaan we op zoek naar de ideale baan voor jou. We zijn geen uitzendbureau, maar een bemiddelaar naar jouw vaste baan!

Wil jij ook een baan die echt bij jou past? Doe de test en ontdek welk type chauffeur jij bent!