mebin_nl

Vacature

Chauffeur betonmixer bij Mebin

Zoek jij:

Een baan met een goede werk/privé - balans

Een goed inwerktraject, waarbij je kennis maakt met het bedrijf en je collega's

Een baan waarbij je altijd in de weekenden vrij bent!

Een plek binnen een gezond en betrokken bedrijf

Wat wij jou bieden:

Wekelijkse betaling

Uitzicht op een vaste baan!

Reiskostenvergoeding

Mogelijkheid om een VCA certificaat te behalen

Salaris conform beton CAO

Wat ga je doen bij Mebin?

Als chauffeur bij Mebin begint je dag met je controleren van je betonmixer. Daarna mag je de vrachtwagen laden en ga je de zending afleveren op het gewenste afleverpunt. Op het losadres leidt de uitvoerder je met instructies naar de plek waar je de wagen mag lossen. Als je gelost hebt, rijd je terug naar de centrale, waar de volgende route op je wacht. Eenmaal terug van de laatste route moet je de betonmixer goed afspoelen om te voorkomen dat het beton in de wagen opdroogt.

Je werkt maandag t/m vrijdag en je begint rond de klok van 06.00/07.00 uur.

Het gaat om een vaste baan voor 40 uur per week, maar ook parttime is deze job mogelijk. Het werk is fysiek niet zwaar. Wel moet je op een verantwoorde manier met de betonmixer omgaan, aangezien je vloeibare lading vervoert. Je moet een flexibele instelling hebben, want het kan voorkomen dat je op een andere standplaats wordt ingezet (uiteraard ontvang je hier dan een reiskosten vergoeding voor). Ook is een VCA basis certificaat een vereiste. Heb je deze nog niet? Niet getreurd! Dit is ook mogelijk via ons.

 

Werken bij

Mebin is een marktleider in beton qua volume, productenprogramma en betonkennis. De hoofdactiviteiten van het concern bestaan uit verkoop, productie en transport van betonmortel op de Nederlandse markt. Daarnaast geeft Mebin aan zowel directe afnemers als derden specialistische adviezen over de samenstelling en verwerking van beton, de toepassingsmogelijkheden van beton en over het gebruik van andere cementgebonden species.

Voor het transport van de betonmortel staan circa 270 truckmixers en 20 pompmixers ter beschikking. Transport en logistiek zijn kerntaken van elke Mebin-centrale.

Vrachtwagenchauffeur vacature Mebin

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer in 1 minuut!

Welke rijbewijzen heb je?

Na je sollicitatie:

 1. Wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie!
  Bedankt voor het achterlaten van je gegevens! Wij gaan aan de slag met je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact op.
 2. Voldoe je aan de eisen? Dan maken we kennis
  Wij zijn nieuwsgierig naar je geworden. We nodigen je uit voor een gesprek en we leren elkaar beter kennen!
 3. Samen kijken we of het de juiste match is
  In dit gesprek kijken we of het de juiste match is. Zoeken wij wat jij hebt, en passen wij bij jouw wensen? Zo komen we er snel achter!
 4. Jij ontvangt een terugkoppeling
  Na het gesprek beslissen we of jij onze team gaat versterken. Mocht jij nou niet de match zijn, kijken we natuurlijk naar een functie die nog beter bij jou past.

Een initiatief van:

IQ Select logo