De supermarkt voor vaste banen in het transport

Alles over de functie: CE Chauffeur

INHOUDSOPGAVE

De functie van een CE Chauffeur omvat meer dan alleen het besturen van zware vrachtwagens. Het is een carrièrekeuze die je in staat stelt de vrijheid van de open weg te ervaren, belangrijke verantwoordelijkheden te dragen, en een bijdrage te leveren aan het kloppende hart van de logistiek. Als chauffeur CE transporteert je een grote verscheidenheid aan goederen en ben je vaak de verbindende schakel tussen bedrijven en hun klanten. De weg naar dit beroep begint met de juiste certificeringen, zoals het CE rijbewijs en code 95, maar ook met persoonlijke vaardigheden zoals zelfstandigheid, omgevingsbewustzijn en betrouwbaarheid.

Wat doet een CE Chauffeur?

Als vrachtwagenchauffeur CE heb je een gevarieerde baan, waarbij je verantwoordelijk bent voor het besturen van zware voertuigen met aanhangwagens en opleggers. Naast het besturen krijg je te maken met taken zoals laden en lossen, navigeren en het onderhouden van het voertuig.

Rijbewijs CE: De sleutel tot het besturen van zware combinaties

Het rijbewijs CE geeft je de bevoegdheid om zware combinaties te besturen. Dit betekent dat je vrachtwagens mag besturen met aanhangwagens en opleggers die meer dan 750 kilo wegen. Dit rijbewijs biedt mogelijkheden in diverse sectoren, zoals transport en logistiek, en geeft je een belangrijke rol in het leveren van goederen aan bedrijven en particulieren.

Verantwoordelijkheden en dagelijkse taken

Als vrachtwagenchauffeur CE begint je dag meestal op het distributiecentrum, waar je een kop koffie drinkt en je rooster controleert. Vervolgens inspecteer je de vrachtwagen en de lading om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Tijdens het rijden dien je goed op te letten op het verkeer, de verkeersregels en je omgeving. Je moet ook voldoende pauzes nemen en je rijtijden registreren om ervoor te zorgen dat je handelt volgens de wettelijke eisen en in het belang van veiligheid voor jezelf en anderen op de weg.

Een vrachtwagenchauffeur CE heeft ook vaak te maken met het laden en lossen van goederen bij bedrijven en klanten. Hierbij kan fysieke kracht nodig zijn, evenals het vermogen om nauwkeurig en efficiënt te werken. Bovendien heb je ook te maken met eventuele administratie, zoals het invullen van vrachtbrieven en het tijdig rapporteren van eventuele problemen.

De start van je dag als vrachtwagenchauffeur CE

De werkdag als vrachtwagenchauffeur CE begint vroeg in de ochtend in het distributiecentrum, waar je rooster en wagen worden gecheckt en de vracht wordt voorbereid op transport. Een zorgvuldige planning en controle van de lading zorgen voor een effectieve en veilige rit.

De ochtendroutine start met het afstemmen van de navigatie en eventueel een gesprek of muziek voor de reis, met het bewustzijn dat na maximaal 4,5 uur rijden een verplichte pauze genomen dient te worden voor jouw en andermans veiligheid.

Hier is een overzicht van de ochtendroutine voor een vrachtwagenchauffeur CE:

 1. Inchecken bij het distributiecentrum en de wagen controleren.
 2. Zorgen voor de voorbereiding van de vracht voor transport.
 3. Afstemmen van de navigatie en eventueel muziek of gesprek voor de reis.
 4. Zorgen voor naleving van de rijtijd – maximaal 4,5 uur rijden voor een verplichte pauze.

Door het volgen van een effectieve ochtendroutine, zorg je ervoor dat je als CE Chauffeur goed voorbereid bent op de werkdag en de uitdagingen die het transporteren van diverse goederen met zich meebrengt.

Belangrijke vaardigheden en kwaliteiten van een ervaren CE Chauffeur

Een ervaren CE Chauffeur beschikt over essentiële vaardigheden en kwaliteiten die helpen bij het veilig en efficiënt navigeren door verschillende verkeerssituaties en het afleggen van lange afstanden. In deze sectie zullen we ons richten op de belangrijkste vaardigheden en eigenschappen die de succesvolle uitvoering van de rol ondersteunen.

Omgevingsbewustzijn en multitasking

Het hebben van een sterk omgevingsbewustzijn is cruciaal voor een ervaren CE Chauffeur. Dit stelt hen in staat om snel veranderende verkeerssituaties te herkennen en daarop te anticiperen, waardoor potentieel gevaarlijke omstandigheden worden voorkomen. Multitasking is ook een belangrijke vaardigheid voor CE Chauffeurs, aangezien ze vaak meerdere taken tegelijkertijd moeten uitvoeren, zoals navigeren, communiceren via de radio en zich bewust zijn van de verkeerssituatie.

Navigeren en efficiëntie

Goede navigatievaardigheden zijn essentieel voor een CE Chauffeur om efficiënt van punt A naar B te komen. Dit omvat het gebruik van GPS-technologie en kaarten, alsmede het begrijpen van verkeerspatronen en het beste tijdstip om bepaalde routes te nemen. Bovendien moet een CE Chauffeur in staat zijn om snel alternatieve routes te vinden in geval van verkeersproblemen of wegafsluitingen. Een efficiënte routeplanning zorgt voor een tijdige levering van goederen en minimaliseert brandstofkosten en uitstoot.

Waarom kiezen voor een baan als CE Chauffeur?

Een carrière als CE Chauffeur biedt een uniek gevoel van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen de transportsector. Werken als CE Chauffeur is meer dan alleen rijden; je draagt bij aan de logistieke processen die de economie draaiende houden. Kiezen voor een baan als CE Chauffeur betekent dat je een scala aan voordelen kunt verwachten, waaronder:

 • Financiële voordelen zoals toeslagen voor onregelmatige werktijden.
 • De mogelijkheid om veel van het land of zelfs Europa te zien terwijl je werkt.
 • Afwisseling in werkzaamheden, waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is.
 • De kans om zowel alleen als in teamverband te werken, afhankelijk van de opdracht en het bedrijf waarvoor je werkt.

Deze functie is aantrekkelijk voor diegenen die op zoek zijn naar een zelfstandige carrière met veel afwisseling en de mogelijkheid om een significante impact te maken binnen de transportsector. De verantwoordelijkheden en mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen als professional zijn aanzienlijk, wat bijdraagt aan een uitdagende maar lonende loopbaan in het vrachtwagenchauffeursvak.

Rijbewijs CE halen: De weg naar een carrière als vrachtwagenchauffeur

Om een succesvolle carrière als CE Chauffeur te starten, zijn er enkele belangrijke stappen die je moet doorlopen om de benodigde rijbewijzen en certificaten te behalen. Hieronder wordt toegelicht welke stappen je moet nemen om van rijbewijs B naar rijbewijs CE te gaan en welke aanvullende verplichtingen, zoals code 95 en de bestuurderskaart, van belang zijn voor dit beroep.

Van rijbewijs B naar rijbewijs CE

Als je CE Chauffeur wilt worden, begin je eerst met het behalen van je rijbewijs B en vervolgens rijbewijs C. Nadat je rijbewijs C op zak hebt, kun je doorgaan voor het rijbewijs CE om zware combinaties te mogen besturen. Rijbewijs CE stelt je in staat om vrachtwagens met aanhangers of opleggers zwaarder dan 750 kilo te besturen, waardoor je in aanmerking komt voor een breed scala aan transport- en logistieke functies.

Code 95 en bestuurderskaart: Verplichte aanvullingen

Naast het rijbewijs CE zijn er enkele aanvullende vereisten die elke beroepschauffeur moet hebben. Een verplichte aanvulling op je rijbewijs CE is het behalen van code 95, een certificaat dat aantoont dat je op de hoogte bent van verkeersregels, veiligheidsprocedures en andere essentiële aspecten van het beroep. Dit certificaat is vijf jaar geldig en kan worden verlengd door relevante nascholing te volgen.

Een andere belangrijke vereiste is de bestuurderskaart, die zorgt voor controle op de naleving van rij- en rusttijden. Chauffeurs dienen hun bestuurderskaart bij het Kiwa Register aan te vragen en deze altijd bij zich te hebben tijdens het werk. De bestuurderskaart is een onmisbaar instrument om de veiligheid en prestaties van vrachtwagenchauffeurs te waarborgen.

Door deze stappen te volgen en je te voorzien van de juiste rijbewijzen en certificaten, kun je met vertrouwen een carrière als CE Chauffeur beginnen en deel uitmaken van de belangrijke transport- en logistieke sector.

De werkdag van een CE Chauffeur ontleed

De werkdag van een CE Chauffeur vereist nauwkeurige routeplanning en ladingcontrole om ervoor te zorgen dat goederen veilig en efficiënt worden vervoerd. Conform de rijtijdenwet zijn vaste pauzes en het nauwkeurig bijhouden van rij- en rusttijden essentieel. In dit deel worden de belangrijkste aspecten van een typische werkdag verder uitgediept.

Routeplanning en ladingcontrole

De routeplanning is een cruciaal onderdeel van de werkdag, waarbij de CE Chauffeur de meest efficiënte en veilige routes kiest om zijn bestemmingen te bereiken. Het succesvol uitvoeren van deze taak bevordert niet alleen de veiligheid, maar ook de tevredenheid van klanten en de winstgevendheid van het bedrijf. Ladingcontrole is eveneens belangrijk, waarbij de chauffeur verantwoordelijk is voor het correct en veilig laden en lossen van de goederen om schade en vertragingen te voorkomen.

Pauzes en rijtijdenwet

De rijtijdenwet stelt specifieke eisen aan de werktijden van een CE Chauffeur. Zo mag je niet langer dan 9 uur per dag rijden, en dien je na 4,5 uur rijden een pauze van minimaal 45 minuten te nemen. Deze wet zorgt ervoor dat chauffeurs voldoende rust krijgen en veilig blijven op de weg. Het nauwkeurig bijhouden van rij- en rusttijden is essentieel om te voldoen aan deze regelgeving.

Arbeidsvoorwaarden en salarisindicatie voor een vrachtwagenchauffeur CE

Als je overweegt een carrière als vrachtwagenchauffeur CE te beginnen, is het belangrijk om te weten welke arbeidsvoorwaarden en salaris je kunt verwachten. Het salaris van een chauffeur is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, locatie en het bedrijf waar je voor werkt.

Een startende vrachtwagenchauffeur CE kan een salaris verwachten van rond de € 2.000 bruto per maand. Naarmate je meer ervaring opdoet, kan dit oplopen tot circa € 3.000, exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige werktijden en overwerk. Toeslagen kunnen een significante toevoeging zijn aan het reguliere inkomen, dus het is aan te raden om bij een potentiële werkgever naar de specifieke regeling voor toeslagen en bonussen te informeren.

Arbeidsvoorwaarden voor vrachtwagenchauffeurs CE kunnen per bedrijf verschillen, maar veelal zijn deze in lijn met de algemene regels in de transportsector. Dit betekent dat je als chauffeur kunt rekenen op standaard arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioenopbouw en mogelijke opleidingsmogelijkheden.

Kortom, een vrachtwagenchauffeur CE heeft een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waardoor het een aantrekkelijke carrièrekeuze is voor veel mensen. Maar het is belangrijk om jezelf goed te informeren bij potentiële werkgevers over de specifieke arbeidsvoorwaarden en toeslagen die voor jou van toepassing kunnen zijn.

Typische werkgevers en werkplekken voor een CE Chauffeur

Als CE Chauffeur zijn er tal van mogelijkheden bij diverse werkgevers in de transport- en logistieke sector. De keuze voor het soort transport dat je wilt uitvoeren, nationaal of internationaal, kan een grote invloed hebben op je dagelijks leven, werktijden en rustperiodes.

Transportbedrijven en logistieke dienstverleners

De meest voorkomende werkgevers van CE Chauffeurs zijn transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Deze kunnen variëren van grote internationale organisaties tot kleinere, regionale spelers. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in specifieke soorten transport, zoals temperatuurgecontroleerd vervoer, terwijl anderen een breed scala aan transportdiensten aanbieden.

Internationaal vs. nationaal transport

Bij het kiezen van een baan als CE Chauffeur, moet je overwegen of je nationaal of internationaal wilt werken. Internationale vrachtwagenchauffeurs vervoeren goederen over landsgrenzen en zijn vaak meerdere dagen van huis. Dit betekent dat je mogelijk te maken krijgt met onregelmatige werktijden en rustperiodes in de cabine of een hotel langs de weg.

Nationaal transport biedt daarentegen meer regelmaat en stelt chauffeurs in staat elke avond thuis te zijn. Toch kunnen ook hier onregelmatigheden in werktijden voorkomen, afhankelijk van het soort transport dat je uitvoert. Welke optie je ook kiest, een baan als CE Chauffeur biedt unieke kansen om verschillende delen van Nederland of zelfs Europa te zien en een belangrijke rol te spelen in de logistieke keten.

De voordelen en nadelen van werken als CE Chauffeur

Werken als CE Chauffeur heeft zijn voordelen en nadelen, waardoor het belangrijk is om deze af te wegen bij het overwegen van dit beroep. In dit gedeelte bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen en nadelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over jouw carrière in de transportsector.

Voordelen: Vrijheid en afwisseling

Een groot voordeel van werken als CE Chauffeur is de vrijheid die je ervaart tijdens het rijden. Je bent vaak zelfstandig op pad, waardoor je een gevoel van onafhankelijkheid krijgt. Daarnaast biedt de functie veel afwisseling, omdat je verschillende routes rijdt en diverse goederen vervoert.

Nadelen: Onregelmatige werktijden en tijden van huis

Een belangrijk nadeel van werken als CE Chauffeur zijn de onregelmatige werktijden en het feit dat je vaak lange periodes van huis bent. Dit kan een uitdaging vormen, vooral als het gaat om het behouden van een goede werk-privé balans. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van dit beroep, zodat je weet waar je aan begint en wat je te wachten staat.

Voordelen Nadelen
Vrijheid Onregelmatige werktijden
Afwisseling Lange periodes van huis
Zelfstandigheid Uitdaging in werk-privé balans

Al met al is het belangrijk om zowel de voordelen als de nadelen te overwegen bij het kiezen voor een carrière als CE Chauffeur. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat de functie inhoudt en of het bij je past.

Opleiding en certificering voor aspirant CE Chauffeurs

Aspirant CE Chauffeurs dienen een specifieke CE chauffeur opleiding te volgen om de benodigde certificaten en rijbewijzen te behalen. Dit omvat naast het rijbewijs CE en code 95 ook een ADR-certificaat voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, en diverse doorgroeimogelijkheden zoals de stap naar transportplanner. Opleidingsmogelijkheden met baangarantie worden door diverse organisaties aangeboden, wat wijst op de hoge vraag naar gekwalificeerde CE Chauffeurs in de transportsector.

 1. Rijbewijs CE
 2. Code 95
 3. ADR-certificaat

Om te beginnen concreet te worden in de transportbranche, zijn er een aantal vereisten op het gebied van certificering. Hier is een overzicht van de belangrijkste certificaten voor aspirant CE Chauffeurs:

Certificaat Beschrijving
Rijbewijs CE Om zware combinaties te mogen besturen, rijbewijs CE is noodzakelijk.
Code 95 Verplichte vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs, bestaande uit theorie en praktijktrainingen.
ADR-certificaat Vereist voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, wat leidt tot extra verantwoordelijkheden en expertise.

Naast de basisvereisten zijn er doorgroeimogelijkheden in het vakgebied, zoals het behalen van aanvullende certificaten en het uitbreiden van je vaardigheden. Dit kan resulteren in een hoger salaris en meer verantwoordelijkheden in je rol als CE Chauffeur.

Zo vind je de perfecte CE chauffeur vacature

Als CE Chauffeur zijn er diverse baanmogelijkheden in de transportsector, variërend van distributie en afval- tot papierinzameling. Je kunt de perfecte CE chauffeur vacature vinden door gebruik te maken van vacatureplatforms en recruitmentbureaus, waar talloze vacatures voor CE Chauffeurs worden aangeboden, zowel nationaal als internationaal.

Baanmogelijkheden en chauffeur CE vacature zoeken

Er is een constante vraag naar chauffeurs met het juiste rijbewijs en aanvullende certificaten, wat blijkt uit het aanbod van opleidingen met baangarantie. Om een relevante CE chauffeur gezocht vacature te vinden, kun je gebruikmaken van gespecialiseerde vacaturebanken en recruitmentbureaus die zich richten op transport en logistiek, maar ook algemene vacaturesites. Dit stelt je in staat om een baan te vinden die echt bij je past en waar je toekomstperspectief in ziet.

CE chauffeur opleiding en instapmogelijkheden

Naast het zoeken van een geschikte vacature, is het van belang om te zorgen dat je de juiste opleiding en certificering hebt om te worden aangenomen als CE Chauffeur. Kijk daarom naar instapmogelijkheden bij opleidingsinstituten, of informeer bij een potentiële werkgever naar mogelijkheden om intern opgeleid te worden. Door het volgen van een CE chauffeur opleiding leg je een solide basis voor je toekomstige baanmogelijkheden en kun je met vertrouwen solliciteren op de perfecte CE chauffeur vacature.

Groeimogelijkheden binnen de functie van CE Chauffeur

Binnen de functie van een ervaren CE chauffeur zijn er diverse groeimogelijkheden die bijdragen aan je carrièreontwikkeling. Het behalen van relevante certificaten, bijvoorbeeld voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, kan leiden tot beter betaalde banen met meer verantwoordelijkheid.

ervaren CE chauffeur

Daarnaast zijn er kansen om door te groeien naar functies met meer verantwoordelijkheid, zoals een transportplanner. In deze rol kun je profiteren van je praktijkervaring om logistieke processen te optimaliseren en efficiënter te maken voor je werkgever.

De volgende stappen kunnen overwogen worden als potentiële groeimogelijkheden binnen de functie als CE Chauffeur:

 1. Behalen van ADR-certificaat (gevaarlijke stoffen)
 2. Specialiseren in specifieke transportsectoren (bijvoorbeeld koeltransport)
 3. Doorgroeien naar transportplanner of logistiek manager
 4. Volgen van aanvullende opleidingen en cursussen om expertise verder uit te breiden

Door te investeren in jezelf en je vaardigheden te verbeteren, vergroot je de kansen op een succesvolle en bevredigende carrière als CE Chauffeur. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de transportsector en je netwerk uit te breiden om op de hoogte te blijven van carrièremogelijkheden.

De CE Chauffeur op de weg: een dagelijkse ervaring

De dag van een CE Chauffeur kan elke keer anders zijn, afhankelijk van factoren zoals de route, klanten en het type lading. Toch zijn er enkele gemeenschappelijke aspecten die de meeste chauffeurs op de weg zullen ervaren. Een element dat een belangrijke rol speelt in de dagelijkse ervaring van een CE Chauffeur is de aanwezigheid van een bijrijder of het alleen zijn op pad, en de interactie met collega’s en klanten. Laten we eens een kijkje nemen bij deze aspecten.

Alleen op pad of met een bijrijder

Afhankelijk van de aard van het werk en de voorkeur van het bedrijf, zijn sommige CE Chauffeurs alleen op pad, terwijl anderen een bijrijder meenemen die helpt met navigatie en communicatie. De aanwezigheid van een bijrijder kan het rijden aangenamer en minder eenzaam maken, met de mogelijkheid om ervaringen en verhalen uit te wisselen. Aan de andere kant kan alleen op pad zijn veel chauffeurs een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid geven, zonder afgeleid te worden door gesprekken of onenigheid.

De communicatie met collega’s en klanten

CE Chauffeurs hebben vaak contact met collega’s op de weg, bijvoorbeeld via de radio of mobiele telefoon, om informatie en ervaringen uit te wisselen. Dit kan hen helpen op de hoogte te blijven van verkeersinformatie, routeaanpassingen en andere nuttige updates. Daarnaast spelen CE Chauffeurs een sleutelrol in de klantcommunicatie tijdens het laden en lossen van goederen. Ze vertegenwoordigen hun werkgever en dienen professionele verhoudingen te onderhouden met klanten om een positief imago van het bedrijf te waarborgen en eventuele problemen snel op te lossen.

Samengevat, hoewel de dagelijkse ervaring van een CE Chauffeur kan variëren, komen de meeste chauffeurs een mix van bijrijders, collega’s en klanten tegen die bijdragen aan hun dagelijkse werkervaring op de weg. Het is belangrijk om te weten hoe je effectief met deze verschillende groepen kunt communiceren, om succesvol te kunnen navigeren in het leven van een CE Chauffeur.

CE Chauffeur gezocht: Het profiel van een ideale kandidaat

Wanneer bedrijven op zoek zijn naar een CE Chauffeur, zijn zowel certificaten als persoonlijke kwaliteiten van groot belang. Een ideaal profiel van een kandidaat omvat het bezit van rijbewijs B, C en CE, en goede kennis van de verkeersregels. Daarnaast is zelfstandigheid, betrouwbaarheid en een sterk omgevingsbewustzijn onmisbaar in deze functie.

Flexibiliteit speelt een grote rol in het werk van een CE Chauffeur. Zowel in werkzaamheden als werktijden is het essentieel om aan te kunnen passen aan de veranderende omstandigheden en eisen van de klanten. Een sterke werkethiek en bereidheid om eventuele overuren te maken, maken een kandidaat zeer gewild voor CE chauffeur vacatures.

In de transportsector zijn er continu mogelijkheden voor chauffeurs met de juiste certificaten en kwaliteiten. Het is belangrijk om als CE Chauffeur gemotiveerd en betrokken te blijven bij de taken en verantwoordelijkheden die het werk met zich meebrengt, om zo een succesvolle carrière op te bouwen en uiteindelijk te voldoen aan het profiel van de ideale kandidaat.

FAQ

Wat zijn de taken van een CE Chauffeur?

Een CE Chauffeur is verantwoordelijk voor het besturen van zware vrachtwagens met oplegger of aanhangwagen, het laden en lossen van goederen, het navigeren naar bestemmingen en het onderhouden van het voertuig.

Welke certificeringen en rijbewijzen zijn nodig om vrachtwagenchauffeur CE te worden?

Om vrachtwagenchauffeur CE te worden, moet je rijbewijs B, C en CE behalen. Daarnaast moet je beschikken over code 95 en een bestuurderskaart.

Wat zijn belangrijke vaardigheden voor een ervaren CE Chauffeur?

Belangrijke vaardigheden voor een ervaren CE Chauffeur zijn omgevingsbewustzijn, multitasking, navigatievaardigheden, zelfstandigheid en betrouwbaarheid.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden en salarisindicatie voor een vrachtwagenchauffeur CE?

Een startende vrachtwagenchauffeur CE kan een salaris verwachten van rond de € 2.000 bruto per maand, wat met meer ervaring kan oplopen tot circa € 3.000, exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige werktijden en overwerk.

Welke opleiding en certificering zijn er voor aspirant CE Chauffeurs?

Aspirant CE Chauffeurs moeten een specifieke opleiding volgen om de benodigde certificaten en rijbewijzen te behalen, zoals rijbewijs CE, code 95 en eventueel een ADR-certificaat voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Hoe vind ik een CE chauffeur vacature?

Je kunt CE chauffeur vacatures vinden via vacatureplatforms, recruitmentbureaus en direct bij transportbedrijven en logistieke dienstverleners.

Wat zijn de groeimogelijkheden binnen de functie van CE Chauffeur?

Binnen de functie van CE Chauffeur zijn er diverse groeimogelijkheden, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen en doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheid, zoals transportplanner.

Wat is de dagelijkse ervaring van een CE Chauffeur op de weg?

De dagelijkse ervaring van een CE Chauffeur varieert; soms ben je alleen op pad, en op andere dagen heb je een bijrijder die helpt met navigatie en communicatie. Communicatie met collega’s en klanten tijdens het laden en lossen is ook een belangrijk aspect.

IQ Select Banenscan

IQ Select Banenscan

Op zoek naar een baan? Zet ons aan het werk

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Kies je voor accepteren, dan plaatsen we alle cookies. Kies je voor afwijzen, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Alles accepteren Opslaan

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Schrijf je in. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Wij vinden jouw
nieuwe baan

Zie je de weg niet door alle vacatures? Laat ons je bellen. We nemen dan persoonlijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou.

Zoeken