WIJ ZIJN IQ SELECT​

Het grootste aanbod vaste banen in het transport

Met IQ Select vind je makkelijker en sneller dan ooit een vaste baan in het transport. We hebben heel veel vacatures voor vaste chauffeurs bij de allermooiste bedrijven in het transport. Wij timmeren aan jouw weg, zodat jij met zo min mogelijk moeite de ideale baan vindt. IQ Select gaat voor het betere werk … nee, het beste werk in het transport.

IQ Select voor kandidaten

samen de
weg op

Wij zoeken samen met jou de best passende en vaste baan voor jou. Dat doen we op basis van jouw wensen, zoals een eerlijk salaris of fijne werkomstandigheden. We werken op basis van heldere waarden zoals: afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en oprechtheid. Dat doen we, zodat jij het betere werk kan doen. Schrijf je in als kandidaat en solliciteer binnen 3 minuten voor jouw droombaan.

IQ Select voor werkgevers

Jouw verlengstuk voor de beste werving

Voor kandidaten zoeken wij altijd de best passende chauffeur vacatures bij mooie bedrijven. We noemen dat: het betere werk. Jouw vacatures promoten wij via ons innovatieve wervingssysteem en zorgen voor voldoende aanwas van sollicitanten. Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van je eigen afdeling personeelszaken. Daardoor zorgen we voor een echte boost van het aantal sollicitanten op je vacatures en vullen we openstaande vacatures snel.

Middels het formulier meld je eenvoudig je vacature(s) aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vacature-intake.

Verlengstuk van jouw werving

Onze vestigingen

Vestiging Barendrecht

Barendrecht

Ebweg 11
2991 LS Barendrecht
Telefoon: 0180-745747
Email:
info@iqselect.nl
Routebeschrijving     Pijl naar rechts

Vestiging Amsterdam

Amsterdam

Asterweg 17A7
1031 HL Amsterdam
Telefoon: 020-2385555
E-mail:
amsterdam @iqselect.nl
Routebeschrijving     Pijl naar rechts
Vestiging Nieuwegein

Nieuwegein

Betuwehaven 14
3433 PV Nieuwegein
Telefoon: 030-3076000
Email:
030@iqselect.nl
Routebeschrijving     Pijl naar rechts

Vestiging Breda

Breda

Stadionstraat 1b (2e Etage)
4815 NC Breda
Telefoon: 076-303 7777
Email:
breda@iqselect.nl
Routebeschrijving     Pijl naar rechts