HET GROOTSTE AANBOD VASTE BANEN IN hEt TRANSPORT

Bij IQ Select hebben we het grootste aanbod vaste banen in het transport. Wij ontzorgen jou volledig van alles wat bij een sollicitatieproces komt kijken. Je zult nooit in de knel raken en wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt.

Iq select vervult jouw vacatures snel en gemakkelijk

Met ons unieke en innovatieve wervingssysteem promoten en vullen wij met weinig moeite de meest uiteenlopende vacatures. We werken als een verlengstuk van je organisatie en zorgen voor een merkbare boost van het aantal sollicitanten op je vacatures. Dat doen wij op basis van vertrouwde waarden, zoals afspraak is afspraak, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Zet ons voor jou aan het werk, wij hebben al meer dan 7500 chauffeurs op weg geholpen!

GA VOOR EEN EFFICIËNTE SAMENWERKING​

Wij weten als geen ander hoe we de beste mensen op de beste plek krijgen. En wij gaan voor een samenwerking op de lange termijn: het doel is om uiteindelijk voor een vast dienstverband te gaan. We zijn proactief, hebben de expertise in huis die nodig is in deze wereld en bieden oplossingen voor instroom, werving, planning en HR. Als je met IQ Select in zee gaat, ga je aan de slag met de modernste werver voor transportbanen met het grootste aanbod aan vaste banen. Wij zijn uniek door onze exclusieve werving via verschillende kanalen en we zijn niet bang om onze mouwen voor jou op te stropen. Neem eens contact met ons op, dan bespreken we hoe we een langdurige en prettige samenwerking op kunnen zetten.

Word chauffeur bij IQ Select

eerst een goed gesprek?