Vind voor jou de vaste baan die bij je past

Bij IQ Select hebben we het grootste aanbod aan vaste banen in het transport. Wij zijn thuis in alle branches: van bakwagenchauffeur tot distributiechauffeur, het kan allemaal! Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

De mooiste vaste banen in transport

Voor de mooiste vaste banen in het transport

Met het grootste aanbod vaste banen in het transport, bij de mooiste opdrachtgevers, voor het beste salaris. Dat is IQ Select. We zien onszelf ook niet als uitzendbureau, maar als bemiddelaar naar vast werk. En de transport vacatures waarvoor wij kandidaten zoeken, verdienen het gewoon om ingevuld te worden. Stuk voor stuk banen met een langdurig perspectief, een goed salaris, fijne collega’s en het beste materiaal. Dat zijn de plekken die we voor jou vinden.

email alert button

Vaste vacatures in de transport

CL voegt hier nog email alert toe

IQ Select voor kandidaten.
Sluit je aan.

Vanuit jouw wensen zoeken wij de best passende vaste baan voor jou. Onze samenwerking kenmerkt zich door rotsvaste waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Op die manier bouwen we een langdurig en fijne samenwerking op die voor jou en voor ons vruchtbaar is. Dat is ongewoon goed geregeld door IQ Select.

Sluit je aan bij IQ select

Schrijf je in als kandidaat!

In minder dan 1 minuut, hoor je erbij!

Toegestane bestandstypen: jpg, png, doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.